Kurnaz kocadan eşine çiçekli tuzak!

Na­fa­ka ver­me­mek için bo­şan­ma da­va­sı sü­ren eşi­nin iş­ye­ri­ne ortak arkadaşlarının adına çi­çek gön­der­di. Ka­dın çi­çe­ği al­dı. Ko­ca da fa­tu­ra­yı ve eşi­nin ça­lı­şır­ken çe­ki­len fo­toğ­raf­la­rı­nı mah­ke­meye sun­du. Mah­ke­me ka­dı­nın 2 bin TL’­lik na­fa­ka­sı­nı kal­dır­dı.

Kurnaz kocadan eşine çiçekli tuzak!
Bugün'den Şeyda Burcu İkiz'in haberine göre İz­mi­r’­de ya­şa­yan 7 yıl­lık ev­li B.A. ve N.A, şid­det­li ge­çim­siz­lik ne­de­niy­le ev­li­lik­le­ri­ni bi­tir­me ka­ra­rı al­dı. Bo­şan­ma da­va­sı açıl­dı. N.A’­nın her­han­gi bir iş­ye­rin­de ça­lış­ma­ma­sı ve ge­li­ri­nin ol­ma­ma­sı­nı ge­rek­çe gös­te­ren Ai­le Mah­ke­me­si, genç ka­dı­na 2 bin li­ra ted­bir na­fa­ka­sı bağ­lan­ma­sı­na hük­met­ti.

DE­DEK­TİF TU­TUP OYUNA GETİRDİ

Pa­ra­yı az bu­lan N.A, na­fa­ka­nın 8 bin li­ra­ya çı­ka­rıl­ma­sı­nı ta­lep et­ti. Ko­ca B.A. ise eşi­nin bir iş­ye­rin­de si­gor­ta­sız ça­lış­tı­ğı­nı söy­le­ye­rek na­fa­ka­nın kal­dı­rıl­ma­sı­nı is­te­di. Özel de­dek­tif tu­tan B.A, or­tak bir ar­ka­daş­la­rı­nın adı­na eşi­nin iş­ye­ri­ne çi­çek gön­der­di. N.A, kur­ye­nin ge­tir­di­ği çi­çe­ği alıp, fa­tu­ra­ya im­za at­tı.

SERVİS GÖRÜNTÜLERİ VAR

Ay­rı­ca B.A’­nın tut­tu­ğu özel de­dek­tif Bi­lal Kar­tal da, N.A’­nın iş­ye­ri gi­riş çı­kış gö­rün­tü­le­ri ve ser­vis mi­ni­bü­sü­ne bin­me an­la­rı­nı ka­me­ra kay­dı­na al­dı. 

Top­la­nan de­lil­ler mah­ke­me­ye su­nul­du. Mah­ke­me, genç ka­dı­nın 2 bin TL’­lik ted­bir na­fa­ka­sı­nı kes­ti. 

İmam ni­ka­hı kı­yı­yor­lar

De­dek­tif Bi­lal Kar­tal, "Bazı çiftler, si­gor­ta­sız iş­ler­de ça­lı­şa­rak eş­le­rin­den na­fa­ka al­ma­ya de­vam edi­yor. İş yerlerinden de sigorta yapılmasını istemiyor. Ta­bi bo­şan­ma da­va­sı sü­ren ya da bo­şan­dı­ğı eşi­ne söylemiyor. Ya da ba­zen ka­dın ev­le­ni­yor an­cak yi­ne na­fa­ka ke­sil­me­sin di­ye res­mi de­ğil imam ni­ka­hı ya­pı­yo­r” de­di.