Kuyudan başsız kadın cesedi çıktı

Kullanılmayan bir kuyudan başı ile sol kolu olmayan bir ceset çıktı

Kuyudan başsız kadın cesedi çıktı

İstanbul Maltepe’de bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş, başı olmayan bir ceset bulundu. Bir kadına ait olduğu tahmin edilen cesedi, tinercilerin polise haber verdiği öğrenildi.

Cevizli Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde bulunan ve tinercilerin de mesken tuttuğu eski kum ocaklarının içerisindeki bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş bir ceset bulundu. Alınan bilgiye göre, kum ocaklarında kalan tinerci gençler tarafından fark edilen ceset, polise haber verildi.

Bunun üzerine sabah saat 07.00 sıralarında olay yerine gelen polis inceleme yaptıktan sonra itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, ilk olarak vidanjör yardımıyla kuyudaki suyu boşalttı. Kum ocaklarında kalan gençler de çalışmaları meraklı gözlerle izledi.

Uzun süren çalışmaların ardından ceset kuyudan çıkartıldı. Çıkartılan cesedin kafasının olmadığı ve çürümeye yüz tuttuğu belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan itfaiyenin çalışmaları sırasında polis ekipleri, basın mensuplarının görüntü almaması için olay yerine poşet çekti.