Lanetli apartman dairesi!

İki yıl önce Hasan Kurtuluş, eşi Ayşegül Kurtuluş'u 35 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra gelen iki kiracı da psikolojik sorun yaşadıklarını söyleyip evden kaçtı. Dün de Engin Gedik, polis eşi Safiye Gedik'i vurduktan sonra kendini öldürmek istedi.

Lanetli apartman dairesi!
Yeni Asır'dan Ümit Özmen'in haberine göre Nazilli Yeni Mahalle'deki Mimoza Apartmanı'nın üçüncü katı, 2 yıl içinde yaşanan şiddet olayları nedeniyle 'lanetli ev' olarak anılmaya başlandı. İlk olay 12 Aralık 2014'te meydana geldi. Evde oturan Dr. Hasan Kurtuluş, laboratuvar teknisyeni eşi Ayşegül Kurtuluş'u 35 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Vahşetin ardından bir yıl içinde eve taşınan iki kiracı da psikolojik sorun yaşadıkları gerekçesiyle evden kaçtı. Son olarak arkadaşlarının uyarılarını dikkate almayan Gedik çifti, geçtiğimiz yıl eve yerleşti.

DDY'de hareket memuru olarak çalışan Engin Gedik (37), dün tartıştığı polis eşi Safiye Gedik'i çenesine dayadığı tabancayla vurduktan sonra kendi kafasına sıktı.

Kendini de vurdu

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis Safiye Gedik (35) ile Devlet Demiryolları'nda çalışan kocası Engin Gedik (37) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Safiye Gedik, 155'i arayıp meslektaşlarından yardım istedi. Öfkelenen Engin Gedik, karısının beylik tabancasıyla Safiye Gedik'in çenesinin alt kısmına ateş etti.Tabancayı kendi kafasına da dayayan Gedik, intihar girişiminde bulundu.

Hayati tehlikeleri sürüyor

Komşuların haber vermesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine geldi.

İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan Safiye Gedik'in boğazından giren merminin kaşından çıktığı, Engin Gedik'in de çenesinden giren merminin alnından çıktığı öğrenildi.

Ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan karı-kocanın hayati tehlikelerinin devam ettiği, Safiye Gedik'in ameliyata alındığı öğrenildi.

Mimoza Apartmanı'nda daha önce de bir cinayet yaşanmıştı. 12 Aralık 2014'te, Nazilli Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olan Ayşegül Kurtuluş, aynı hastanede biyokimya uzmanı olan doktor eşi Hasan Kurtuluş (45) tarafından 35 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu cinayetin ardından eve taşınan iki kiracı da psikolojik sorunları gerekçesiyle evden ayrıldı.

Safiye Gedik'in geçen yıl meslektaşlarının 'bu evde sorunlar oluyor taşınmayın' uyarısını dikkate almadığı öğrenildi.

Aynı dairede ve aynı banyoda ikinci kez yaşanan olayın ardından mahalle sakinlerinin apartmanı 'Lanetli' olarak nitelediği öğrenildi.