Latin Amerika'yı fethettiler!.

atv, dizileriyle Türkiye’den sonra Latin Amerika’yı da fethetti. Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in rol aldığı ‘Kara Para Aşk’, Şili’den sonra Arjantin’de de reyting rekoru kırıp en çok izlenen yapım oldu!..

Latin Amerika'yı fethettiler!.
Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre ATV'nin dizileri şimdilerde Türkiye'de reytingleri alt üst ederken eski dizileri ise ülkemizden binlerce kilometre uzakta fırtınalar estiriyor.

2014 ile 2015 sezonunda atv'de ekrana gelen ve Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in oynadığı 'Kara Para Aşk', 2016'da da 107 ülkeye satılarak rekor kırmıştı. Son olarak Arjantin'in Telefe kanalında 14 Şubat'ta ekrana gelen dizi, ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. Birçok programı geride bırakarak Arjantin'de en çok izlenen 100 yapım arasında birinci sıraya yerleşen Kara Para Aşk, sosyal medyada da paylaşım rekoru kırdı.

Latin Amerika'yı fethettiler!.

Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ve Latin ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Akyürek'e Arjantinli hayranları övgüler yağdırdı. Yüz binlerce takip Bu arada 2017 Mayıs'ta da Şili'nin en büyük televizyon kanalı Mega TV'de yayınlanan 'Kara Para Aşk', reytinglerin zirvesine oturmuştu. Öte yandan dizinin yakışıklı oyuncusu için sosyal medyada açılan 'Engin Akyurek Latino Fans' ve 'Engin Akyurek Argentina' gibi hesaplar da 100 binleri aşan takipçi sayılarına ulaştı.

Latin Amerika'yı fethettiler!. - Resim : 2

KIRGIN ÇİÇEKLER RÜZGARI

Latin Amerika'da ekrana gelen diziler arasında atv'nin sevilen dizisi 'Kırgın Çiçekler' de fenomen haline geldi. Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız'ın rol aldığı dizi, birçok ülkede izleniyor.

Latin Amerika'yı fethettiler!. - Resim : 3

Daha önce satıldığı birçok ülkede reyting rekorları kıran dizi; Şili, Uruguay, Peru, Arjantin ve Meksika'da da izlenmeye başladı. 'Kırgın Çiçekler', ekrana geldiği her bölümüyle Latin Amerikalılar'ı ekran başına kitliyor.