Lemos geldi Vida gidiyor

Beşiktaş, Sassuolo’da forma giyen Uruguaylı Mauricio Lemos’la anlaşmaya vardı. Vida’nın da Roma Kulübü’ne satılacağı öğrenildi.

Lemos geldi Vida gidiyor
Akşam Gazetesi'nin haberine göre transferin bitimine saatler kala Beşiktaş’a müjdeli haber İtalya’dan geldi. İtalyan basını Siyah-Beyazlılar’ın, Sassuolo’nun 23 yaşındaki genç stoperi Lemos’la anlaştığını duyurdu. 23 yaşında olan ve Uruguay Milli Takımı’nda da forma giyen Mauricio Lemos bu sezon İtalyan ekibiyle ligde 2, kupada ise 1 maç oynadı. Bonservisi Las Palmas’ta bulunan ve Sassuolo’da kiralık oynayan genç stoperin gelişiyle Vida’nın ayrılacağı da iddia edildi. Transfer haberlerinde doğru ve güvenilir kaynak olarak kabul edilen Di Marzio, Roma’nın Vida’yı almak için Beşiktaş’la sıkı bir pazarlık halinde olduğunu duyurdu. İnter’e de teklif edilen Hırvat oyuncuyla daha önce Fulham’ın da ilgilendiği belirtildi.

ROMA VE INTER İSTİYOR

Vida’nın önümüzdeki 48 saat içinde Roma’ya katılacağı da öne sürüldü. Vida bu sezon Beşiktaş formasıyla 23 maçta başarılı performansıyla dikkat çekti. Roco’ya da Levante talip.
Konular Spor Haberleri