Leonardo di Caprio soluğu et lokantasında aldı

İskoçya’da et tüketiminin doğayı nasıl mahvettiğine dair bir konuşma yapan Leonardo DiCaprio, tören sonrası soluğu ünlü bir et lokantasında alması şaşkınlık yarattı.

Leonardo di Caprio soluğu et lokantasında aldı
Milliyet'te yer alan habere göre kendi adıyla kurduğu bir çevre vakfı bulunan Leonardo DiCaprio, İskoçya'da iş dünyasının önemli isimlerine ödüllerin takdim edildiği 'Scottish Business Awards'ın töreninde, et tüketiminin doğayı nasıl mahvettiğine dair bir konuşma yaptı.

Et tüketiminin sınırlandırılması gerektiğini savunan dünyaca ünlü aktör, konuklardan yoğun alkış topladı. Ancak törenin ardından bir et lokantasında arkadaşlarıyla birlikte kuzu eti yerken görüldü.

The Sun gazetesi, söz konusu haberinde, "Bir inek olmadıkça DiCaprio'nun yaptığı yüzyılın suçu değil. Ancak Leo'nun yaptığı seçimin zamanı biraz tuhaf" yorumuna yer verdi.

'The Revenant' filmindeki performansıyla Oscar kazanan DiCaprio'nun, baş yapımcısı olduğu ve geçen yıl yayımlanan 'Cowspiracy' isimli belgesel; kırmızı et, süt ve yumurta endüstrilerinin çevreye egzoz dumanından daha fazla zarar verdiğini ileri sürmüştü.