Leyla Bilginel hanımları kick-box'a çağırdı!..

"Özellikle günümüz, çağdaş kadınının mutlaka yapması gerektiği bir spor olduğunu düşünüyorum."

Leyla Bilginel hanımları kick-box'a çağırdı!..

Ayağınızda topuklu ayakkabılar, elinizde eldivenler!!!

Hadi hanımlar! Zaman kick box zamanı. Topuklu ayakabılar, kick box yapmaya engel değildir. Tam aksine kick boks yapmamız için bir sürü nedenimiz var.

Özellikle günümüz, çağdaş kadınının mutlaka yapması gerektiği bir spor olduğunu düşünüyorum. Tüm kasları tam performansla çalıştırdığı, güçlendirdiği gibi, aynı zamanda kadınlara da kendilerini koruyabilmek için çok önemli kendini savunma yolu olduğunu düşünüyorum.

Son zamanlarda, erkek instismarında, taciz gören, dayak yiğen ve hatta öldürülen kadınların sayısı hiçte az değil. Gittikçe bu rakam artıyor. Kadınlar, böyle bir sporla uğraşsalardı, yada kick box dövüş sanatıyla ilgilenmiş olsalardı sizce erkekler bu şekilde rahat hareket ediyor olabilirmiydi?

Bana bir çok insan nasıl bu kadar zayıf kalabildiğimi ve hangi diyeti yaptığımı soruyor. Ben hayatım boynca, hiç bir zaman diyet yapmadım. Sağlıklı olan her şeyi yedim. Hatta normal insanların yedinden daha fazla yedim. Arkadaşlarım benimle yemek yemekten hiç hoşlanmazlar çünkü yediğim miktarı görünce sinirleri bozuluyor.  ‘Kick box sayesinde fit kalabiliyorum.  Kick boks kasları kalınlaştıran bir spor değildir, aksine çok iyi bir kardiyodur. Bugün Andriana Lima gibi bir model bile, formunu kick boks sayesinde koruyabiliyor.

Ben Kick Boks'a aşığım. Uzun zamandan beridir bir çok spor çeşidini denedim ama hiç biri bana Kick Boksun verdiği hazı vermedi. Çünkü yaparken sıkılmıyorum, enerjimi tam olarak harcayabiliyorum. Kendimi sağlıklı, güvende hissediyorum. Özgüvenim artıyor. Tüm kaslarım çalıştığı gibi, aynı zamanda da tehlike anında kendimi koruyabileceğimi de biliyorum. Yüksek refleks gerektirdiği içinde, insan beynini sürekli aktif tutuyor.

Hadi hanımlar yaz gelirken, zinde ve formda gözükmek için hepinizi kick boksa davet ediyorum. Unutmayın topuklu ayakkabı giyiyor olmamız, kick boks'la uğraşmamıza engel değildir.

Ben kadınlarımızın fiziksel ve zihinsel olarak, daha aktif olmalarını istediğim için onlara kick boks sporunda öncülük yapmak istiyorum.