Lezbiyen kıza evlenme teklifi yağıyor!..

Milyarderin kızı Gigi Chao'ya aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkeden evlenme teklifi yağıyor.

Lezbiyen kıza evlenme teklifi yağıyor!..

Hong Konglu bir işadamının, "lezbiyen kızını baştan çıkarıp evlenecek olan erkeğe 40 milyon dolar vereceğini" açıklamasının ardından, milyarderin kızı Gigi Chao'ya aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkeden evlenme teklifi yağıyor. Elektronik postayla evlenme teklifinde bulunan adayların bazıları çıplak fotoğraflarını da gönderiyor.

Hong Konglu emlak kralı Cecil Chao, kızının kalbini fethedecek erkeğe 65 milyon dolar ödül vereceğini duyurmuştu.
 
Çünkü kızı Gigi, yedi yıldan beri birlikte olduğu kız arkadaşıyla olan birlikteliğine beş ay önce Paris'te yapılan bir törenle hukuki statü kazandırdı. Ancak 76 yaşındaki baba Chao, South China Morning Post gazetesine bu nikahın "sahte" olduğunu söyledi ve kızıyla evlenecek erkeğe 500 milyon HK doları (65 milyon ABD doları) başlık parası vereceğini duyurdu.
 
Bu haberin duyulması üzerine dünyanın dört bir yanından evlenme teklifi yağmaya başladı.
 
CNN Türk'ün haberine göre; 33 yaşındaki Gigi Chao, şu ana kadar 200 evlenme teklifi aldığını ve babasının yaptığı duyurudan sonra Twitter, YouTube ve Facebook'da kendisini izleyenlerin sayısının bin 500 artış gösterdiğini söyledi. Adaylardan bazıları çıplak fotoğraflarını gönderip kendi mali durumları hakkında bilgi verdiler.
 
Gigi Chao, Türkiye, ABD, Hindistan ve Bulgaristan'dan evlenme teklifleri aldığını söyledi. Bu arada çok sayıda bankacının da kendisiyle temasa geçtiğini belirtti.
 
Gigi Chao, "Belli ki bazıları araştırma yapmış, Facebook'ta evveliyatıma bakmış. Bazıları ise çok şairane" dedi.
 
Tha Daily Telegraph gazetesine konuşan Gigi Chao, "İnsanlar Facebook,  elektronik posta ve Twitter'dan benimle temasa geçiyorlar. Bu çok komik. Ciddi teklifleri diğerlerinden ayırt edemiyorum" dedi.
 
Gigi Chao, babasına kızmadığını, aksine "mütehassis" olduğunu da ekledi.