Lindsay Lohan'dan eşarplı poz

Gaziantep'te bulunan Nizip Konteyner Kentini ziyaret eden Lindsay Lohan, çocuklara oyuncak dağıttı, konteynerde kalan aileleri ziyaret etti.

Lindsay Lohan'dan eşarplı poz
Vatan'da yer alan habere göre çocuklarla yakından ilgilenen Lohan, Suriyeli kadınlarla sohbet etti, bebekleri sevdi.

Lindsay Lohan, Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kenti ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Kaymakamı Hatun Sarıfakıoğulları ve diğer yetkililerce karşılanan ABD'li oyuncu, kendisine çiçek takdim eden Suriyeli çocuğu başından öptü.

İdari binada yetkililerle konteyner kentte sığınmacılar için yapılan çalışmaları görüşen Lohan, konteyner kent içerisindeki sosyal tesis ve anaokulunu gezerek, çocukların söylediği İngilizce şarkılara eşlik etti.

Çocuklara hediyeler veren Lohan, sığınmacıların yaptığı resim ve el sanatları kurslarını da gezdi. Burada eğitim alan Suriyeli kadınlarla sohbet ederek bir bebeği kucağına alan Lohan, Suriyeli ailelerin yaşadığı bazı konteynerlere de ziyarette bulundu.

Ailelerin hikayelerini dinleyerek kendisine ikram edilen ürünlerin tadına bakan Lohan, iki gün önce dünyaya gelen ve 'Fatma' adı verilen bir bebeği sevdi. Bebeği kucağına alan Lohan, "Sanki gözlerinde doğal bir kalem var. Çok güzel bir bebek" dedi.

Lohan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in getirdiği bir Cumhuriyet altınını bebeğin yakasına taktı.

Lindsay Lohan'dan eşarplı poz

Lindsay Lohan'dan eşarplı poz - Resim : 2

Lindsay Lohan'dan eşarplı poz - Resim : 3