Linet: "Adele’den daha güzel söylüyorum"

Dolapdere Bing Gang ile Linet, ortak projeleri Chandelier şarkısını sanatçı dostları ve basından özel davetlilerin katıldığı lansman gecesinde görücüye çıkardı.

Linet: "Adele’den daha güzel söylüyorum"
Sözcü'de yer alan habere göre Avustralyalı ünlü pop yıldız Sia'nın seslendirdiği Chandelier şarkısını Dolapdere Big Gang düzenlemesiyle yeniden seslendiren Linet'in Grand Pera'da gerçekleşen lansman gecesinde; radyo programcıları, magazin ve sanat dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi.

Işın Karaca, Teoman, Hüsnü Şenlendirici ile yaptıkları projelerle büyük beğeni toplayan Dolapdere Big Gang ile Linet konserinde kendilerine yoğun bir ilgi gösteren misafirlerine teşekkür etti. Dolapdere Big Gang'in kurucusu Gökay Süngü, “Linet'in sesinin rengi müthiş. Chandelier çok zor bir şarkı. Uzun zaman üzerinde çalıştık ama sonuç bizi tatmin etti. Onu gönülden tebrik ediyorum” dedi.

“ADELE'DEN DAHA GÜZEL SÖYLÜYORUM”

Linet şarkıyı en iyi şekilde seslendirmek için uzun bir süre hem İngilizce hem de şan dersleri aldığını açıkladı. Güzel sanatçı, “Benim en büyük avantajım kulağımın ve aksanımın çok iyi olması. Adele okuduğumda zorlanmıyorum ama Sia çok farklı bir lehçede okuyor. Adele'den de daha güzel söylüyorum” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu. Bu proje içerisinde olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Linet, “Sanatçı farklı tarzları farklı projelerde kendini göstermek ve geliştirmek ister. Ben onlardan bir tanesiyim. Her zaman kendimi dil konusunda olsun tarz konusunda olsun geliştirmeye çalışan bir sanatçıyım. Önemli olan aynı şeyi yapmak değil aynı şeyi farklı bir şekilde sunabilmek” dedi.