Liseli kıza 'Facebook' tuzağı!

İzmirli lise öğrencisi N.N.T, kendisini Facebook'a koyduğu gençlik fotoğraflarıyla kandıran 43 yaşındaki Bilal Ç. tarafından kaçırıldı.

Liseli kıza 'Facebook' tuzağı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre kızlarının okulunun önünden kaçırıldığını söyleyen genç kızın babası Adem T, "Kızımdan 10 gündür haber alamıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

İzmir'de yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki N.N.T. ile 25 yıl önceki gençlik fotoğraflarını kullanarak Facebook'tan arkadaş olup, mesajlaşan 43 yaşındaki Bilal Ç, buluşma günü yalanının ortaya çıkması üzerine uzaklaşmaya çalışan genç kızı okulunun önünden kaçırdı. Ailesi 10 gündür her yerde aradıkları kızlarından iyi haber beklerken, onu kaçıran Bilal Ç'nin iki kez evlenip ayrıldığı ortaya çıktı.

Eski fotoğrafla kandırmış

Bornova'da bir meslek lisesinde okuyan 11'inci sınıf öğrencisi N.N.T'nin hayatı, Facebook'tan kendisini arkadaş olarak ekleyen Bilal Ç'nin isteğini kabul etmesiyle kabusa döndü. N.N.T, 25 yıl önceki fotoğraflarını sayfasında kullanan Bilal Ç. ile mesajlaşmaya başladı.

Uzun süre mesajlaşan ikili, 25 Ekim'de ilk kez buluştu. Arkadaşlarının genç kızın ailesine verdiği bilgiye göre, N.N.T. okul çıkışına gelen Bilal Ç'nin, fotoğraflardakinden çok daha yaşlı olduğunu görünce, geri dönmek istedi. Ancak yalanı ortaya çıkan Bilal Ç, iddiaya göre bu kez kolundan tuttuğu genç kızı konuşacaklarını söyleyip uzaklaştırdı, ardından da kaçırdı.

"Hayatından endişe ediyorum"

N.N.T'nin evine dönmemesi üzerine kızlarını aramaya başlayan aile, yaşananları öğrenince polise başvurdu. Bilal Ç'nin Kütahya'da oturduğunu ve iki kez evlenip boşandığını öğrenen baba Adem T "Tek isteğim kızımın sağsalim evine dönmesi. Kızıma sesleniyorum. Bizden korkmasın, onu bağrımıza basacağız. Her ne olursa olsun, her şartta arkasındayız. Hayatından endişe ediyorum. Ayrıca adam 43 yaşında benim kızım 16 yaşında, zihniyetini bilmiyorum. Kızı mı satar mı, korkusundan öldürür mü bilmiyorum, endişe içerisindeyim" dedi.