Londra’da 3 kişiyi yakan Türk katil yine firar etti!

Londra’da 2003 yılında kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisinin kaldığı apartmanı kundaklayan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Yılmaz Gümüş yakalandığı KKTC’de firar etti.

Londra’da 3 kişiyi yakan Türk katil yine firar etti!
Vatan'dan İlker Akgüngör'ün haberine göre Londra’da 2003 yılında kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisinin kaldığı apartmanı kundaklayan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Yılmaz Gümüş yakalandığı KKTC’de firar etti.

2005’te İngiltere’de 3 kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Gümüş 2010’da kendi isteğiyle Türkiye’ye iade edildi. Gümüş’ün 2015’te cezaevinden babasının cenazesi için izinli çıktığı sırada firar ederek Türkiye’den kaçtığı öğrenildi. KKTC polisinin 1 Mayıs’ta düzenlediği operasyonla Girne’de kaldığı evde yakalanan Yılmaz Gümüş, adaya bir tır dorsesinde Girne Limanı’ndan kaçak olarak girdiğini söyledi.

Suçlamaları kabul ettiği öne sürülen Gümüş, 3 yıldır KKTC yaşadığını itiraf etti. Girne Polisi, Gümüş’ün üstünde İbrahim Ahmet Güney adına hazırlanmış sahte ‘Kıbrıs Cumhuriyeti’ kimliği ve pasaportu da ele geçirdi. Girne Polis Müdürlüğü’ndeki nezarethanede tutulan Gümüş, önceki gün saat 17.00 sıralarında fengüalaştığını söyleyerek doktora gitmek istedi. Bunun üzerine zanlı Yılmaz Gümüş, polis eşliğinde Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürüldü.

Polislerin gözetiminde olan Gümüş, hastanede bir yolunu bularak bir kez daha firar etti.