Loris Karius: "İlk derbimi kazanmak istiyorum"

İlk goldeki hatasını kabul eden Karius, 2. golde ise rakibin çok iyi bir şut çıkardığını ve yapacak bir şey olmadığını söyledi. Alman eldiven, müthiş geri dönüşte soyunma odası etkisine dikkat çekti ve derbi mesajı gönderdi.

Loris Karius: "İlk derbimi kazanmak istiyorum"
Güneş Gazetesi'nin haberine göre ilk goldeki hatasını kabul eden Karius, 2. golde ise rakibin çok iyi bir şut çıkardığını ve yapacak bir şey olmadığını söyledi. Alman eldiven, müthiş geri dönüşte soyunma odası etkisine dikkat çekti ve derbi mesajı gönderdi.

İLK GOLDE YANLIŞ BİR KARAR VERDİM

Gecenin bir diğer göze çarpan ismi ise Loris Karius oldu… Henüz maçın başında yediği 2 golle, “Karius bugün kötü gününde” dedirtse de kalan dakikalarda çıkardığı 3 net golle geri dönüşün mimarlarından biri de Alman kaleciydi. İlk goldeki hatasını kabul eden yıldız eldiven, “İlk golde biraz yanlış karar verdim. 2. golde rakip futbolcu çok iyi bir şut çıkardı, Soyunma odasında konuştuk, herkes inandı. Çok istedik, herkes elinde ne varsa bütün gücünü ortaya koydu” şeklinde konuştu.

PAZAR AKŞAMINI İPLE ÇEKİYOR

Karius'un ağzından geri dönüşün hikayesi ise şöyle: “İkinci yarı takımdaki mentalite, tavır tutum harikaydı. İç saha takımına bu şartlar avantaj sağ- lıyor, soğuk, yağmur, rüzgar vardı. Ama biz profesyoneliz bunlara uyum sağlamalıyız. Bunu geç de olsa ikinci yarı yaptık. G.Saray derbisi için çok heyecanlıyım, ilk derbimi kazanmak istiyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle harika bir atmosfer olacak. Bu akşam olduğu gibi herkes yüzde yüzünü verirse derbiden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum”
Konular Spor Haberleri