Luce haftaya İstanbul’da!

Shakhtar’a veda eden; Zenit’in teklifini geri çeviren Lucescu, prensipte anlaştığı Dursun Özbek ile haftaya masaya oturacak.

Luce haftaya İstanbul’da!
Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, yeni teknik direktörü konusunda mutlu sona artık çok yakın. Başkan Dursun Özbek'in daha önce telefonla arayarak teklif sunduğu ve prensipte anlaştığı Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'in başında dün son kez Ukrayna Kupası finalinde sahaya çıktı.

12 yıl görev yaptığı Shakhtar'a kupa ile veda eden Rumen çalıştırıcı, gelecek hafta İstanbul'a gelerek, başkan Dursun Özbek ile masaya oturacak. Son olarak Rus temsilcisi Zenit'ten gelen yıllık 4 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren 70 yaşındaki teknik adam, her fırsatta 'İkinci evim' dediği G.Saray'da oğlu Razvan ile birlikte çalışmayı istediği ve İstanbul'da gerçekleştirilecek zirvede detayların görüşüleceği ifade edildi. Bu arada Shakhtar da dün yolların ayrıldığını resmi olarak kupa maçından sonra duyurdu.

KUPA İLE VEDA

12 yıllık Shakhtar kariyerine dün Zorya'yı 2-0 yenerek, aldığı kupa ile veda eden Lucescu, Ukrayna'da 8 lig,7 kupa, 5 Süper Kupa, 1 de UEFA Kupası zaferi olmak üzere toplam 22 kupa kazandı.
Konular Spor Haberleri