Maç başladı Pascal ağladı

Açıldığı günden bu yana ünlü sanatçıları Ankaralı hayranlarıyla buluşturan Taurus AVM’nin konuğu bu kez Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Pascal Nouma oldu.

Maç başladı Pascal ağladı

Taurus AVM’nin ziyaretçileriyle bir araya gelen Nouma, ilk şovunu misafir edildiği alana ilk gelişinde yaptı. Pascal, birlikte Play Station (PS) oynayacağı kişiyi çekeceği kura ile belirlemeden önce ayakkabılarını çıkarttı. Kırmızı ağırlıklı kıyafet seçiminin yanı sıra çoraplarında da kırmızıyı tercih eden Pascal, esprili bir şekilde “Böyle ateşli oluyor” dedi. Gülüşmelerin ardından Pascal ile PS oynayacak kişiler belirlendi.

MAÇ BAŞLADI PASCAL AĞLADI

Fuga Mobilya’nın sergilediği ev konsepti içerisinde oyuna başlayan Pascal, ilk maçında yediği talihsiz gollerle maçı kaybetti. Pozisyonlara tepki gösteren Fransız, “Görmüyor musun faul” diyerek PS’deki hakeme isyan etmeyi de ihmal etmedi. Ünlü isim, ağlama numaraları da yaparak AVM misafirlerini bolca güldürdü. Pascal, ikinci maçında ise penaltılarla da olsa kazanmayı bildi. Attığı gollerden sonra ayağa kalkarak dans etti. Dostluk mesajları verdi.

KIZLARLA MAÇ YAPTI

Ankaralıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Pascal, genç kızların oluşturduğu hayran kitlesinden gelen maç teklifini de geri çevirmedi. Pascal, kızlara PS oynamayı öğretip, bol bol fotoğraf çektirdi. Pascal bu sırada fotoğraf dersi vermeyi de ihmal etmedi. Bir yandan kartal duruşu pozu veren Pascal, diğer yandan da son zamanların popüler fotoğrafı ‘selfie’yi hayranlarına öğretti.

KAHVE FALI BAKTIRDI

Pascal Nouma ile eğlenceli dakikalar, geçtiğimiz aylarda UNESCO tarafından somut olmayan kültürel miras listesine alınan Türk Kahvesi ile devam etti. Pascal, kahvesini yudumlayıp fal için kapattı. Pascal’ın falından iyi haberler çıktı.

Maç başladı Pascal ağladı

Pascal Nouma ayrıca “sanal penaltı” oyununu da oynayıp ziyaretçilere birlikte gerçek topla sanal kaleciye gol atma deneyimini yaşadı. Nouma futbolculuk günlerine geri döndü.

AKŞAM