Maganda kurşunu bir çocuğu daha öldürdü!..

Kahramanmaraş Elbistan'da, üç hafta önce asker uğurlama eğlencesinde maganda kurşunu 5 yaşındaki Efsanenur'un canına mal olmuştu.

Maganda kurşunu bir çocuğu daha öldürdü!..
Sabah'tan Sırıberk Arslan'ın haberine göre Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'un 'Güvenli Düğün Projesi' başlattığı ve afişler astırdığı gün yaşanan olayda 5 yaşındaki Efsanenur Şahin hayatını kaybetti.

Efsanur asker uğurlama eğlencesinde havaya ateş eden 26 yaşındaki Mehmet Şahin'in, kuzenin kızıydı. Olaydan dolayı büyük üzüntü yaşayan baba Murat Şahin, "Amcamın oğlu Ali'nin asker uğurlama töreni vardı. Evimizin yakınında eğlence başlayınca, Efsanenur 'beni de oraya götürün' diye ağlamaya başladı. Ağlamasına dayanamayıp, götürdüm. Ama şimdi gözyaşlarına dayanamadığım yavrumun sesine ve kokusuna hasret kaldım. Azrail sanki yavrumu çağırmış" dedi.

KIZIYLA SON FOTOĞRAF

Askere giden amcaoğlu Ali Şahin'in olaydan bir gün önce evlerine ziyarete geldiğini ve hep birlikte fotoğraf çektirdiklerini söyleyen Murat Şahin "Kızımın son fotoğrafı oldu. Magandanın öteki amcamın oğlu çıkması acımızı daha da artırdı. Artık bu maganda kurşunuyla ölümler Efsanenur'umla son olsun" dedi.