'Magazin Merkezi'ne bugün Şenol İpek konuk oldu

Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer'in UçanKuş TV'de sunduğu "Magazin Merkezi" programına bu sabah Şenol İpek konuk oldu.

'Magazin Merkezi'ne bugün Şenol İpek konuk oldu

Bugün yine magazindeki önemli konuların işlenildiği programda Pelin Öztekin'in 52 kilo vermesiyle ilgili haberler değerlendirildi. Ayrıca yabancı bir oyuncunun rol için dişini çekmesi ve cebindeki bıçağıyla yüzünü kesmesi Sacit Aslan ve konuğumuz Şenol İpek tarafından yorumlandı.

"Hollywood'ta oynayabilecek oyuncumuz var mı?" sorusunu da içten bir şekilde yanıtlayan Şenol İpek "Bizim Hollywood'ta oynayabilecek bir oyuncumuz yok!" diyerek iddialı bir cevap vermiş oldu.

Türkiye'deki sanatçıların, özellikle şarkıcıların yeteneği ve sahne şovları konuşulduğunda ise birbirinden iddialı cümleler art arda kuruldu. Şenol İpek bu konuda "Buradaki sanatçıların sahne şovlarına yeteneği yok! En beğendiğim isim de Tarkan" açıklamasında bulundu. İpek ayrıca "Ajda Pekkan star ama sahnesi yeterli değil! Süperstar kavramının arkası daha dolu olmalı!.." diyerek bu konudaki düşüncelerini ifade etti.

Cem Yılmaz'ın "Türkiye'de özgür değilim!" açıklamasını da değerlendiren Sacit Aslan bu konuda şu yorumu getirdi: "Cem Yılmaz'ın son filminde başına gelenlerden dolayı zil takıp oynayanlar var!.."