Magazin programları arasında büyük kavga çıktı!..

"Renkli Sayfalar" canlı yayın konuğu gazeteci Hakan Solaker'in sözlerine aynı saatlerde bir başka kanalda yayın yapan Lerzan Mutlu'dan yanıt geldi. O yanıt "Renkli Sayfalar"a iletildi. Bu kez de Solaker'den Mutlu'nun sözlerine yanıt geldi...

Magazin programları arasında büyük kavga çıktı!..

Bu sabah "Renkli Sayfalar" isimli magazin yayınına gazeteci Hakan Solaker konuk oldu.

Solaker; Lerzan Mutlu ve merhum Oya Aydoğan'ın partner olarak aşılarının tutmadığını ifade ederken Oya Aydoğan'ın bu konuda kendisine ve ona yakın pek çok kişiye dert yandığını iddia etti.

Hakan Solaker, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in canlı yayındaki iddia ve yorumları Lerzan Mutlu'ya VTR arasında iletilince Mutlu çileden çıktı.

Lerzan Mutlu; bir zamanlar Beyaz TV'de yayın yapan Tayyar Işıksaçan'ın eski bacanağı olan Hakan Solaker'in; Işıksaçan ve Mutlu mahkemelik olduğu için kasıtlı olarak böyle konuştuğunu iddia etti.

"İblis gibi türüyorsunuz" diyen Lerzan Mutlu; Hakan Solaker'i de savcılığa vereceğini söyledi.

Lerzan Mutlu'nun sözleri bu kez de tweet gönderen izleyiciler tarafından "Renkli Sayfalar" yayınına ulaştırılınca Solaker, Mutlu'nun "intikam algısı" oluşturmaya çalıştığını ifade ederken "Tayyar Işıksaçan'ın senin yaşın kadar gazeteciliği var" dedi ve Mutlu'yu savcılığa şikayet edeceğini belirtti.

Hakan Solaker, Lerzan Mutlu'ya "Canlı yayında 'Benim kırgınlıklarım var, açıklayacağım' demişti. Açıklasın" çağrısında bulundu.

Lerzan Mutlu "Gurur'un adına hepinizi mahkemeye vereceğim" şeklinde konuşurken Solaker ise "Lerzan Mutlu, Gurur'u kaç kere görmüş" dedi.

Kanallar arasındaki hararetli tartışmayı haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...