Mahsun Kırmızıgül'ün şifreleri

Mahsun Kırmızıgül, senaryosunu yazdığı "Hayat Devam Ediyor" dizisindeki kuma 'Cennet' karakterinde, babasının üçüncü eşi olan annesinden esinlenmiş

Mahsun Kırmızıgül'ün şifreleri

Geçtiğimiz sezon atv ekranlarında yayınlanan ve yakında yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanan "Hayat Devam Ediyor"un oyuncularından Ümit Okur, diziyle ilgili ilginç bir gerçeği açıkladı. Dizinin senaryo yazarı ve genel yönetmeni Mahsun Kırmızıgül'ün dizi karakterlerini gerçek hayatından esinlenerek yazdığını söyledi.

ANNESİNE İTHAF ETMİŞTİ

Okur, Kırmızıgül'ün; kendi hayatından yola çıkarak yazdığı dizide, Şenay Gürler'in canlandırdığı 'Cennet Bakırcı' karakterini yaratırken, annesinden esinlendiğini söyledi. Dizide kocasının evine kuma olarak giden 'Cennet Bakırcı' gibi Kırmızıgül'ün annesi de, ünlü sanatçının babasının üçüncü eşiymiş. Kırmızıgül de senaryoda özellikle 'Cennet' karakterini yazarken annesinin yaşadıklarından yola çıkmış . Ayrıca Kırmızıgül'ün annesinin, dizideki 'Hayat' karakteri gibi çok küçük yaşta evlendirildiği ortaya çıktı. Ünlü sanatçının, dizinin ilk bölümlerinin sonunda yayınlanan jeneriklere 'Anneme ithaf ediyorum' yazısını koydurmasının nedeninin de bu olduğu öğrenildi.

ÖMER KARAHAN