Mahsun Kırmızıgül'ün 'Vezir Parmağı'na gişe şoku!

Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi 'Vezir Parmağı'na gişede büyük hüsran! 400 salonda gösterime giren filmi bugüne kadar kaç kişi izledi?

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Vezir Parmağı'na gişe şoku!
MedyaRadar'da yer alan habere göre "Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve Mucize" gibi filmleriyle dram ağırlıklı yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Vezir Parmağı ile bu kez komedi yönü de olan bir yapıma imza attı ama gişede büyük hüsran yaşadı!

Bazı sinema salonlarının filmin yönetmenliğini ve senaryosunu yazan Mahsun Kırmızıgül’e terör örgütlerine menfaat sağladığı iddiası ile tepki göstererek filmi boykot ettiği film buna rağmen geçtiğimiz Çarşamba günü 400 salonda gösterime girdi.

İnternetten de imza kampanyalarıyla protesto edilen bu iddialı yapım Box Office Turkey verilerine göre bugüne kadar sadece 242 bin seyirciye ulaşabildi. Mahsun Kırmızıgül ismi ve kalabalık oyuncu kadrosuna rağmen film yeterince ilgi çekmedi.

Bunun Mahsun Kırmızıgül ismine gösterilen tepki yüzünde mi yoksa filmin konusunun seyirciyi çekmemesi yüzünden mi olduğu merak konusu?...

MEDYARADAR