Makyajda son trendler!...

Canlı bir ten üzerine yazı çağrıştıran renklerle ortaya çıkan gözler... Dudaklar ise olabildiğince sade ama parlak... Yanaklar ise gözlerle uyumlu.

Makyajda son trendler!...
Yeni Asır'da yer alan habere göre her yıl her mevsim modada olduğu gibi makyaj stillerinde de farklılıklar yaşanır. Bazı mevsimler mat veya pastel renklerin tonlarına güzelleme yaparken bazı mevsimler de canlılığı sunar. İlkbahar ve yaz doğada olduğu gibi insanda da bir canlılık etkisi yaratır. Kıpır kıpır hareketli eğlenceli günler birbirini kovalarken makyajımız da buna uyum sağlar.
Ancak canlı renkleri kullanırken doğallığımızdan da ödün vermemeliyiz.

İşte size bu yılın yaz makyajı stilleri...

Capcanlı ten makyajı


2017 yaz mevsiminde canlı ve ışıl ışıl ten görünümleri karşımıza çıkıyor. Peki siz bu görünümü nasıl elde edebilirsiniz? Öncelikle makyaja başlamadan önce mutlaka cildinizi nemlendirmenizi öneriyoruz.
Daha sonra ince yapılı, ıslak bitişli fondötenler kullanmalısınız.
Cushion fondötenler canlı ten makyajı için harika bir seçim olacaktır.

Rengarenk gözler

2017 yaz makyaj trendlerinde renkli göz makyajları dikkati çekiyor. Mavi, pembe, mor ve kızıl tonları bu mevsimin en popüler renkleri haline geldi.
Siz de göz makyajında canlı renkleri kullanmak istiyorsanız renkli eyelinerdan başlayabilirsiniz.
Kedi gözü makyajını siyah eyelinerın yerine mavi veya pembe eyelinerla yaparak arkadaşlarınızın dikkatini çekebilirsiniz. Renkli göz makyajı yaptığınız günlerde siyah yerine kahverengi maskara uygulayarak renkli göz makyajını ön plana çıkarabilirsiniz

Allıkla enerjiyi artırın

2017 yılının en sevilen yaz trendlerinden birisi de allıklar oldu. Renkli allıklar yaz mevsiminde adeta bağımsızlıklarını ilan ettiler.
Fondöten sürmediğiniz günlerde bile sadece allığını sürerek canlı ve enerjik bir görünüme kavuşabilirsiniz.
Bu sezonda pembe, turuncu, şeftali ve fuşya rengi allıklar sık sık karşımıza çıkıyor. Siz de renkli allıkları yanağınızın ortasından saç dibine doğru uygulayın.
Allığınızı uygularken yuvarlak uçlu makyaj fırçalarını kullanabilirsiniz.
Konular Kadın / Bakım