Malatya'da iki tutuklama birden!..

Malatya’da sipariş üzerine gelen 2 adet pizza ile 1 adet kolayı gasp eden 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Malatya'da iki tutuklama birden!..
İHA'da yer alan habere göre Cemal Gürsel Mahallesi'nde yaşanan olayda bir restorana verilen sipariş üzerine H.B. isimli kurye tarafından 30 TL tutarındaki 2 adet pizza ve 1 kola teslim edilmek üzere belirtilen adrese getirildi. Ancak kapıyı açan şüpheliler M.K. ve E.T. kuryeden bıçak zoruyla para almak istedi.

Kuryenin para vermemesi üzerine ise şüphelilerden biri kuryeye ait motosikletin arkasında bulunan özel sipariş sepetini ve içerisinde bulunan pizzaları alarak olay yerinden kaçtılar.

Kuryenin durumu polise bildirmesi ile bölgeye gelen Gasp Büro Amirliği ekipleri şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, şüphelilerin bölgede F.V. isimli şahsın ikametinin camını da kırdıkları belirlendi.
Yapılan çalışma sonrası şüpheliler kısa sürede gaspta kullandıkları iki adet bıçakla yakalanırken, olay yerine yakın bir mesafede de çalınan pizza sepeti bulundu.

Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgularının ardından dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.