Malkoç Süalp ve Bade İşçil yine mahkemelik oldu!

Yılan hikâyesine dönen boşanma davasını üç ay önce Çerkezköy’de sonuçlandıran Bade İşçil ile Malkoç Süalp, bu kez Ulus Savoy Konutları’ndaki lüks daire için mahkemelik oldu...

Malkoç Süalp ve Bade İşçil yine mahkemelik oldu!
Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre üç ay önce boşanan oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp arasında sular durulmuyor.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne iki hafta önce açılan davaya göre, Ulus Savoy Konutları'ndaki A17 Blok üçüncü kattaki dairenin yarı oranında hissesi taraflara aitti. Kredi geri ödemesine göre yüzde 78'ini Malkoç Süalp, geri kalanını Bade İşçil ödedi. Boşanma protokolüne göre İşçil boşandıktan sonra yüzde 22'lik hissesini Süalp'e devredecekti. Süalp de eksperin belirlediği miktar üzerinden İşçil'e parasını peşin olarak ödeyecekti. Bir gayrimenkul şirketi, evin değerini 4 milyon 800 bin lira (1 milyon 658 bin 500 dolar) olarak tespit etti. İşçil'e 364 bin 870 dolar ödenmesi gerektiği belirtildi.

İKİ ŞİRKET, FARKLI RAKAMLAR...

İşçil'in bulduğu şirket ise "Evin değeri 6 milyon 25 bin lira" dedi. Süalp hakkaniyetli olması açısından iki şirketin ortalamasını alarak yüzde 22'lik hisseye karşılık gelen 406 bin 835 dolar ödemeyi kabul etti. İşçil reddetti. Süalp'in avukatı, İşçil'in amacının aylık 2 bin 200 dolar kira almak olduğunu ve kötü niyetli davrandığını söyleyip dairedeki hissesi için ihtiyati tedbir kararı istedi.

İşçil'in hissesini üçüncü kişilere devretme olasılığına karşılık mahkeme de tapu kaydına ihtiyati tedbir konulmasına karar verdi.