Mancini'nin Veysel Sarı pişmanlığı

Galatasaray Teknik Direktörü, statü gereği 9 yeni transferden sadece üçünü UEFA listesine dahil etti, tercihini Burdisso, Telles ve Hajrovic için kullandı. İtalyan çalıştırıcı, Veysel’i seçmediği için pişman oldu...

Mancini'nin Veysel Sarı pişmanlığı

Galatasaray’da Veysel Sarı pişmanlığı yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile İstanbul’da 1-1 berabere kalan ve umutlarını Londra’ya taşıyan sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Roberto Mancini’nin, transferin son günü alınan Veysel Sarı’nın UEFA’ya bildirilen listede bulunmaması nedeniyle hatalı olduğunu kabul ettiği öğrenildi.

Ara transfer döneminde alınan 9 oyuncudan sadece 3’ünü UEFA statüsü gereği yeni listeye dahil edebilen Galatasaray, bu tercihini Burdisso, Telles ve Hajrovic’ten yana kullanmıştı. Ancak Chelsea maçında görüldü ki, Mancini, Arjantinli stoper Burdisso’yu 18’e bile almadı. Bu durum UEFA’ya 3 Şubat’ta sunulan listeyi de yeniden tartışmalara açtı. Ancak Mancini’nin hatasını kabul ederek, “Veysel son gün transfer edildi. Sonuçta futbola aylardır ara vermişti ve Chelsea maçlarına kadar hazır olup olmayacağı belirsizdi. Bugün olsa Veysel’i kesinlikle listeye alırdım” ifadesini kullandığı öğrenildi.

‘Deneme şansım yoktu’

Konuyla ilgili konuşan sarı-kırmızılı idareciler ise, “Mancini haklı. Vakit yoktu ve Veysel’in transferin yapıldığı gün UEFA’ya yeni liste verildi. Deneme, görme şansı yoktu. Kaldı ki zaten ligde kullanamadığımız yabancılar var. Bu noktada hem Türkiye’de oynatmamak hem de UEFA listesine almamak yabancı futbolcuların transferini de sorgulatır hale getirir. Tercihleri bu yüzden anlayışla karşılamak gerekir” dediler.

SKORER

Konular Spor Haberleri