Manisaspor atağa geçti!

Balıkesir’den Eray Ataseven ve Adana’dan Bekir Yılmaz’a teklif yapan Tarzan, Eskişehir’in 25 yaşındaki Nijeryalı santrforu Ofoedu’nun peşine düştü

Manisaspor atağa geçti!
Yeni Asır'dan Ali Filizkan'ın haberine göre TFF 1. Lig'de yeni sezonda Süper Lig mücadelesi vermeye hazırlanan Manisaspor'da transfer bombaları bir bir patlıyor. Mersin İdmanyurdu'ndan sağ kanat oyuncusu Abdulkadir Korkut, golcü Ricardo Pedriel ve Anorthosis'ten Sırp yıldız Nikola Mirkovic'le anlaşan siyah-beyazlılar, Balıkesirspor'dan ayrılan Eray Ataseven ve Adanaspor'dan Bekir Yılmaz'a teklif yaptı.

Eski oyuncularını yuvaya döndürmekte kararlı olan Tarzanlar, Eskişehirspor formasıyla Süper Lig'in kapısından dönen Nijeryalı golcü Chikeluba Francis Ofoedu'ya kanca attı.

Play-Off finalinde Göztepe'ye gol atan ve sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki oyuncunun, Manisaspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

MAKUKULA'YLA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Manisaspor'un, yıllar öncesinde Benfica'dan 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Ariza Makukula, alacaklarını tahsil edemediği için FIFA'ya başvurmuştu. Benfica+Makukula+Iwanski'ye toplam 15 milyon lira borcu bulunan Manisaspor, bu sezon UEFA lisansını alamadığı için eksi 3 puan cezasına çarptırılmıştı. Aynı cezayı yeni sezonda almak istemeyen yönetim, sürekli büyüyen bir sıkıntı haline dönüşen bu borçla ilgili çalışmalarını hızlandırdı.

Makukula ile pazarlıklarını sürdüren başkan Abdullah Mergen, telefon trafiğiyle oyuncuya olan borcu taksitlendirmeyi planlıyor.

PEROVİC SIKINTISI

Manisaspor'un devre arasında Denizlispor'dan renklerine bağladığı Sırp golcü Slavko Perovic'in yeni sezonda Ege ekibinde olmama ihtimali ortaya çıktı.

Ligin ikinci yarısında Manisa'da 14 maça çıkıp, 3 gol kaydeden golcü oyuncunun geçmiş ve bu dönem ödemelerini alamaması üzerine ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

27 yaşındaki Sırp oyuncunun, Kızılyıldız'dan gelen transfer teklifi nedeniyle kafasının karıştığı idida edildi.

Öte yandan 19 yaşındaki Alper Mete de alacakları için TFF'nin yolunu tuttu.
Konular Spor Haberleri