Manisaspor’a ‘Açık’ kapı

Siyah-beyazlılarda kalan iki tecrübeli isimden biri olan Akın Açık, samimi açıklamalar yaptı “Sevdalar küme düşmez. Kongreyi bekleyeceğim. Hiç bir işlem yapmayacağım” diye konuştu.

Manisaspor’a ‘Açık’ kapı
Yeni Asır'dan Ali Filizkan'ın haberine göre Grandmedical Manisaspor'un kadroda kalan en tecrübeli isimlerinden Akın Açık, kalıp kalmamakla ilgili henüz karar vermediğini söyledi. Ciddi miktarda alacağı olmasına rağmen haziran ayında yapılacak olan kongreyi beklediğini kaydeden Akın, "Kulüpten henüz kimseyle görüşmedik. Kongreyi bekleyeceğim. Kulübümüz için hayırlı olan neyse o olsun" dedi. Bir sene daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan ve alacakları için TFF'ye henüz başvurmadığını anlatan Akın, "Çok ciddi miktarda alacaklarım var. Kulübün durumu ortada. Kongreye kadar bu konuda herhangi işlem yaptırmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

ORHAN GÜVERCİN ÖRNEĞİ

Sezon başında büyük umutlarla Manisaspor'a geldiğini söyleyen Akın, şöyle konuştu:

"Manisaspor, düştüğü gibi yeniden üst liglere çıkacak bir kulüp. İnşallah şehirdekiler gerekli desteği verir. Takım olarak, rahatsızlığı bulunan Orhan Güvercin'e moral ziyaretine gittiğimizde oldukça duygulu anlar yaşamıştım. Orada Manisaspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu anladım. Çocuk, kendi sağlık sorunu varken bile Manisaspor'un durumunu soruyordu. O ortamda bile sağlığını düşünmeyip, kulübünü düşünüyordu. Herkes Orhan Güvercin kadar bu kulüp için dertlense, Manisaspor bu halde olmaz, daha iyi yerlerde olurdu. O gün çok etkilenmiştim. Hâlâ daha Manisaspor ile ağlayıp, Manisaspor ile gülen taraftarlar var."

MERGEN İLE EKİBİ HAKİM ÖNÜNDE


Eski futbolcular Bülent Hasgönüllü ve Turgay Gümüşdere'nin, Manisaspor eski başkanı Abdullah Mergen ve yönetimi hakkındaki suç duyurusu, savcılık tarafından kabul edilmişti. Mergen ve 13 yönetici hakkında 'Görevi kötüye kullanma', 'Kulübü zarara uğratma', 'Muhasebe kayıt hilesi yapma', 'Devleti zarara uğratma' ve 'Manisaspor tüzüğüne aykırı hareket etme' suçlamalarından dava açılmıştı. Manisa 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma 31 Mayıs 2018 9.30'a ertelendi.
Konular Spor Haberleri