Manisaspor’da moraller bozuk

7. haftadan bu yana en kötü futbollarını oynadıklarını söyleyen Karafırtınalar, “Takımımı tanıyamadım” dedi.

Manisaspor’da moraller bozuk
Yeni Asır'dan Ali Filizkan'ın haberine göre TFF 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Manisaspor, evinde lider Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilerek kurtuluş yarışında ağır bir darbe yerken, teknik direktör Sait Karafırtınalar göreve geldiği 7. haftadan bu yana en kötü futbollarını oynadıklarını söyledi. 1-0 geriye düştükten sonra beraberlik için önemli fırsatlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini ifade eden Karafırtınalar, "Ne olduğunu ben de anlayamadım" diye konuştu.

Malatya'nın da kazanmasına rağmen çok iyi oynamadığını sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Maçın değerlendirilecek bir tarafı yok. Futbolcularımda genel anlamda bir isteksizlik vardı. Saha içinde daha cesur hareket edebilirlerdi. Oyun anlayışımızda bir değişiklik olmadı. Bu kadar kötü olmasını beklemiyorduk. Oyun anlamında da pozisyon anlamında da istediğimizi yapamadık. Yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız" dedi.

Telafi maçı Sivas sınavı

Manisaspor teknik patronu Sait Karafırtınalar, "En kısa sürede toparlanmak zorundayız. Önümüzde Sivasspor'la deplasmanda oynayacağımız kritik bir müsabaka var. Sivas'tan puan ya da puanlarla dönerek evimizde yaşadığımız bu kaybı telafi etmeye çalışacağız. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarttık" diye konuştu.

Bahattin sustu

Manisaspor'da, 22 maçta 10 gol atan 27 yaşındaki golcü Bahattin Köse siyah-beyazlı takımın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ikinci devrede oynadığı son 4 maçta fileleri havalandırmıştı. Bahattin, 5. maçında Malatya ile oynanan karşılaşmada sustu.
Konular Spor Haberleri