Market çalışanı, direnen genç kadını hastanelik etti!

Yardım bahanesiyle evine gittiği kimyager Ayşe Tufan’ı taciz eden market çalışanı, direnen genç kadını hastanelik etti. Genç kadın olaydan tam 23 saat sonra evinde kanlar içinde bulundu

Market çalışanı, direnen genç kadını hastanelik etti!

İSTANBUL Fulya’dan tek başına yaşayan 32 yaşındaki kimyager Ayşe Tufan, 15 Haziran çarşamba günü akşam saatlerinde alışveriş için evinin 150 metre uzağında bulunan markete gitti. Alışverişini yapan Tufan, saat 18.00 sıralarında markette servis elemanı olarak çalışan Nurettin Yıldız’la (20) birlikte marketten ayrıldı. Poşetleri taşıyan Yıldız, Tufan’la birlikte evine kadar yürüdü. Çantasından anahtarını çıkaranTufan kapıyı açtığı sırada hemen arkasında bulunan Yıldız, arkasından vurarak saldırdı. İçeri kaçan genç kimyager, saldırgana uzun süre direndi ve ikili arasında bir süre mücadele yaşandı. Yıldız, darp ettiği genç kızı evin banyosunda bıraktıktan sonra 475 TL alıp evden ayrıldı. Kanlar içindeki kıyafetiyle çalıştığı markete dönen Yıldız, arkadaşlarının “Ne oldu?” sorusuna “Tinercilerle kavga ettim” dedikten sonra işten ayrıldı. Yıldız, olayın ardından kayıplara karıştı. İstanbul Tıp Merkezi’nde çalışan Ayşe Tufan, korkunç olaydan bir gün sonra işyerine gitmeyince arkadaşları önce ailesine haber verdi.

Kameraya yakalandı
Genç kıza ulaşamayan ailesinin durumu polise bildirmesi üzerine Tufan’ın evine giden polis, kapıyı çilingirle açtırdı. Genç kız, olaydan 23 saat sonra evin banyosunda sırt üstü yatarken kanlar içinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri üzerinde iç çamaşırı ve tişört bulunan genç kızın yaşadığını belirlenince önce Şişli Etfal ardından İ.Ü. ÇapaTıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne sevk edildi. Tufan’ın beyninde ödem oluştuğu, bilincinin kapalı olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Evdeki dolu poşetlerden bir marketten alışveriş yapıldığını tespit eden polis, marketin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda kimyager Ayşe Tufan’ın elindeki poşetleri bir market çalışanına verdiğini tespit etti. Adı belirlenen zanlının 2 gündür işe gelmediği ortaya çıktı. Polis, güvenlik kameralarından zanlı Yıldırım’ın marketten ayrıldıktan 13 dakika sonra markete geri döndüğünü, pantolonunda kan izlerinin olduğunu ve birkaç dakika sonra montunu alarak telaşla marketten kaçtığını tespit etti.

‘Taciz değil gasp’
Bu bilgilerden yola çıkan polis, Nurettin Yıldız’ın (21) Batman’da olduğunu belirledi ve kısa sürede yakalayıp İstanbul’a getirdi. Yıldız, olayı gasp amacıyla gerçekleştirdiğini belirterek “Olay günü alışveriş yapan bir bayan, mağaza müdüründen poşetlerini taşıyacak birini istedi. Müdürüm bana yardım et deyince onun poşetlerini alarak peşinden gittim. Bu sırada elbisesi açıktı ondan etkilendim. Eve vardığımızda poşetleri kaldırıp indirirken vücudunun çeşitli yerlerini gördüm. Etkilendim, kıyafetlerinden tahrik olmuştum ama taciz etmedim. Kapıda ilk önce bir yumruk attım. Ona yumruk vurunca balkona doğru koştu. Onu yakalayıp duvara vurdum. Bu sırada banyoya kaçmaya çalıştı. Arkasından birkaç tekme daha attım. Banyoya girince bayıldı. Yere düşünce 4-5 kez daha tekmeyle vurduğumu hatırlıyorum. Daha sonra evde bulunan 475 lira parayı alarak oradan kaçtım. Kadına karşı cinsel bir saldırım olmadı. Daha sonra markete döndüm. 20 TL’lik yevmiyemi istedim ancak vermediler. Arkadaşlarım üzerimdeki kan lekelerini sorunca tinercilerle kavga ettiğimi söyleyip kaçtım. İki arkadaşımı aradım, onlarla Aksaray’da buluştuk. Onlara ve kendime ayakkabı aldıktan sonra Batman’a gittim, polis tarafından yakalandım” dediği öğrenildi.