Marmaris'te darbeci askerlerin silahları bulundu!

Marmaris'te İl Jandarma ve Özel Harekat Polisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlere ait 12 adet uzun namlulu silah ile çok sayıda şarjör ele geçirildi.

Marmaris'te darbeci askerlerin silahları bulundu!
Hürriyet'te yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasından sonra, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele yaptıkları saldırının ardından ormanlık alana kaçan askerlerin bulunması için havadan, karadan ve denizden arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Asker, polis ve sahil güvenlik ekiplerinin müşterek gerçekleştirdiği operasyonu, Muğla Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan yönetiyor.

Bölgedeki çalışmalar kapsamında, Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi Sakızlı Tepesi Karakulak Deresi'ndeki ormanlık alanda, özel harekat polislerince 12 uzun namlulu silah, bir Baretta marka tabanca, 6 tabanca şarjörü, 21 tüfek şarjörü, 3 el bombası, 2 bağ tüfek altı bomba atar (launcher), 2 sersemletici el bombası (flashbang), bir gece görüş, 2 sırt çantası, bir termal, bir yüzbaşı rütbeli gömlek, 3 hücum yeleği, bir aksiyon kamerası, 50 adet kutusunda 9 milimetre fişek, evrak ve dokümanlar ele geçirildi.