Marmaris'te iki zodyak bot çarpıştı!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, iki zodyak bot çarpıştı. Türk asıllı Avusturya vatandaşı 38 yaşındaki Sun Özhan yaşamını yitirirken, 3’ü Özhan ailesinden, 2’si İngiliz turist 5 kişi yaralandı.

Marmaris'te iki zodyak bot çarpıştı!
Hürriyet'in haberine göre Marmaris’te tatil yapan Türk asıllı Avusturya vatandaşları 35 yaşındaki Sun Özhan, Nil Özhan, 68 yaşındaki Şeniz Özhan ve 71 yaşındaki Batu Özhan’ı taşıyan zodyak bot ile İngiliz turistler 72 yaşındaki Regina Fiedler ve 78 yaşındaki Antony Richard Cobb’un bulunduğu zodyak bot, dün saat 21.00 sıralarında Bozburun Mahallesi açıklarında demirli teknelerine giderken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle botlardaki toplam 6 kişi denize düştü. Olayı gören çevredeki teknelerde bulunanlar ile kıyıdaki vatandaşlar, denize atlayarak kazazedeleri sudan çıkardı. 6 yaralı da Marmaris’teki hastanelere götürülmek üzere ambulanslara alındı.

Bu arada Sun Özhan’ın hayati fonksiyonları ambulansta durdu. Özhan’ı hayata döndürme çalışmaları, getirildiği Marmaris Devlet Hastanesi’nde de sürdü. Ancak, yarım saatlik tüm uğraşlara rağmen Sun Özhan yaşamını yitirdi.

Yaralılardan Nil Özhan, ayak parmaklarında bulunan derin kesikler nedeniyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’ne, Özel Ahu Hastanesi’ne kaldırılan, el parmakları kopma tehlikesi bulunan Antony Richard Cobb ise İzmir Ege Üniversitesi Mikro Cerrahi Bölümü’ne sevk edildi. Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan diğer 3 yaralının ise tedavilerinin tatamlandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.