Marmaris'te vahşet!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı otele FETÖ’cülerin yaptığı baskında yaralanan ve raporlu olan polis memuru Çetin Şahan, arabasını gasp etmek isteyen Gürcü çete tarafından katledildi. Şahan’ın boğazını kesen gaspçılar üzerinden 3 kez otomobille üzerinden geçti.

Marmaris'te vahşet!..
Yeni Asır'dan Adem Ülker'in haberine göre Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele yapılan baskında yaralanan ve taburcu olan polis memuru, 5 Gürcü gaspçı tarafından vahşice katledildi. Hırsızlık çetesi, arabasını gasp etmek istedikleri polis memuru Çetin Şahan'ın boğazını kesti, ardından 3 defa arabayla üzerinden geçti. Olay, dün sabah saatlerinde Marmaris'in İçmeler Limanı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele FETÖ'cülerin yaptığı baskında yaralanan ve raporlu olan Çetin Şahan, sabahın erken saatlerinde aracıyla gezmeye çıktı.

Defalarca bıçaklandı

Şahan, arabadan indiğinde 5 kişi aracı gasp etmek istedi. Gaspçılar, arabasını vermek istemeyen Şahan'ı önce darp etti, ardından boğazını kesti, vücudunu da defalarca bıçakladıktan sonra araçla 3 defa üzerinden geçti. Ağır yaralanan Şahan, önce Marmaris Devlet, ardından da özel bir hastaneye kaldırıldı. Şahan, doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şahan'ın arabasıyla kaçmaya çalışan 5 kişi kısa sürede polis tarafından yakalandı. Şahan'ı şehit eden Gürcülerin hırsızlık çetesi oldukları, daha önceden de sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.