Maskeli soyguncuyu parmak izi yakalattı!

Kasadaki paraları yanında getirdiği iki poşete dolduran soyguncu, dışarıdaki vatandaşların bağırmaları üzerine paniğe kapıldı ve paraları yerleştirdiği poşetlerden birini bankada unutup 10 bin lira ile kaçtı.

Maskeli soyguncuyu parmak izi yakalattı!
Maske taktı ama parmak izini bıraktı

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre
İstanbul Pendik Kaynarca'da bir banka şubesine 29 Mayıs günü giren şapkalı ve maskeli soyguncu güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip gişeye doğru yöneldi.

Veznedardan bütün paraları verdiği poşete doldurmasını isteyen soyguncu, görevlilerin isteksiz davranması üzerine havaya iki el ateş etti.

Telaşa kapılan banka görevlileri panik butonuna bastıktan sonra şubeden kaçtı. Bir anda bankada tek başına kalan silahlı soyguncu bankonun üzerine çıkarak çalışanların durduğu ve kasaların bulunduğu bölüme geçti. Kasadaki paraları yanında getirdiği iki poşete dolduran soyguncu, dışarıdaki vatandaşların bağırmaları üzerine paniğe kapıldı ve paraları yerleştirdiği poşetlerden birini bankada unutup 10 bin lira ile kaçtı.

Poşette yapılan parmak izi incelemeleri, soyguncunun kimliğini ortaya çıkardı. Olaydan sonra memleketi Gümüşhane'ye kaçtığı saptanan ve geçmişte sabıkasının bulunmadığı öğrenilen Sinan K.'nin (30) Gümüşhane'deki köy evine operasyon yapıldı. Soygundan 17 gün sonra yakalanan Sinan K. tutuklandı.