MasterChef programında skandal ihanet iddiası!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yemek yarışması programında jüri olarak adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, yurt dışında ikamet eden 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu ile boşanıyor. Boşanmanın nedeni ise Somer Sivrlioğlu'nun program editörlerinden birisiyle yasak aşk yaşaması...

MasterChef programında skandal ihanet iddiası!
Sözcü Gazetesi'nden Ömercan Altay'ın haberine göre geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Sıla’nın evli olan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani, ile sarmaş dolaş görüntüleri çıkmıştı, çiftin yasak aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı.

Şimdiler ise ismini MasterChef programıyla duyuran Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’da yaşayan eşini evli olan bir program editörüyle aldattığı gündemde.

AYRILIK KARARI ALDI

Avustralya’da eşi Aslı Sivrioğlu’yla iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul’a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu’nun yasak bir aşk yaşadığı iddia edildi. Çekim setinde tanıştığı esmer bir editörle yaklaşık dört aydır ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü şefin, MasterChef’in final yapması sonrası Avustralya’ya gittiği öğrenildi. Aslı Sivrioğlu’nun 18 yıllık eşi Somer Sivrioğlu’nun kendisini aldattığını öğrenmesi sonrası tartışma yaşayan çift ayrılık kararı aldı. Ünlü şef Avustralya’daki evinden ayrılıp İstanbul’a döndü.

GÖRÜNTÜLER GİZLİ AŞKI ELE VERDİ

MasterChef’in diğer jüri üyesi olan Hazer Amani’nin Ataşehir’deki mekanında yasak aşkın patlak verdiği ortaya çıktı. Bir programda mekanının özel hamburgerini anlatan Hazer Amani’nin arkasında şef Somer Sivrioğlu, yasak aşk yaşadığı iddia edilen esmer editöre sarıldığı gözlendi. Ayrıca aynı videoda masada Somer Sivrioğlu’nun annesi Ülkü Hanım’ın olduğu dikkatlerden kaçmadı.

MasterChef programında skandal ihanet iddiası!