Mazlum Çimen: "Evlilik gereksiz bir olay"

Oğlu Saki Çimen’i Gül Zaman ile evlendiren oyuncu Mazlum Çimen, sevgilisi Zuhal Olcay ile evlilik sorularına, “Evlilik gereksiz bir olay. Güzel giden bir şeyin üzerine yeni bir şey eklenmemeli” dedi.

Mazlum Çimen: "Evlilik gereksiz bir olay"
Vatan'da yer alan habere göre balet, oyuncu Mazlum Çimen’in oğlu Saki Çimen önceki akşam Bahçeköy Bahar Country’de nişanlısı Gül Zaman’la dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Halil Sezai Paracıklıoğlu, Emrah Babal, Hatice Papila, Uğur Ateş, Menderes Samancılar, Eşber Yağmurdereli ve Vedat Akman üstlendi.

Gül Zaman’ın gelinliğini yengesi Hatice Pehlivanlar özel olarak tasarlarken, Saki Çimen’in damatlığı Network serisinden seçildi. Çift balayı için plan yapmadıklarını söylerken, mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti. Gerçekleşen nikah töreninde şahitlik görevi üstlenen Halil Sezai, yaz döneminde Belçim Bilgin’le sinema filmi çekeceklerini söyledi.

Sezai, “İsmini açıklayamayacağım, bana çok heyecan veren bir film çekeceğiz. Yaz dönemim bu projeyle geçecek” dedi.

Muhabirlerin “Sevgiliniz Zuhal Olcay’la sizi de nikah masasında görebilir miyiz? Evlilik ister misiniz Zuhal Hanım’la?” sorularına Mazlum Çimen, “Bu konuda hiçbir şey düşünmüyorum. Zaten gereksiz bir olay. Çünkü güzel giden bir şeyin üzerine yeni bir şey yapmaya gerek yok. Tutmuş bir şeye dokunmamak gerek bence” şeklinde yanıt verdi.

Mazlum Çimen: "Evlilik gereksiz bir olay"