Medyatava çetesinin iftiraları mahkeme engeline takıldı

Amatörler boş keseden fazla sallayınca erişimler bir bir engellendi.

Medyatava çetesinin iftiraları mahkeme engeline takıldı
Medyanın Elli Tonu'nda yer alan habere göre bilgisiz, belgesiz iftira atan Medyatava Çetesi’ne bir tokat da yargıdan geldi.

Masa başı haberciliğin bugüne kadar görülmüş en rezil örneklerinden birine imza atan Medyatavacıların, “Cin şişeden çıktı” ve “Sucuk dolandırıcıları ve gazetecilik müsveddeleri panikte” haberleri mahkeme tarafından engellendi.

İşte engel kararları! (GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..)

SUCUK TERS TEPTİ

Medyaradar Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç’u ‘sucuk dolandırıcısı’ olarak göstermeye çalışan, ancak yayınlanan belgeler sonrası kim neymiş anlayan amatörler, bir bir engellenen linkleri sonrası iyice çılgına döndü. Tüm iftiralarını bir sucuk üstüne inşa eden ‘sucukseverler’, gördükleri belgelerle sandalyelerinden ayağa fırladı.

‘BELGESİZ KONUŞMAYIZ’

Medyaradar geçtiğimiz gün, iftiralar karşısında mahkeme belgelerini yayınlamış ve Denizhan Erkoç’un sucuk firması ajansı tarafından ‘DOLANDIRILAN’ kişi olduğunu kamuoyuna sunmuştu. Kendi sucuğunu balyoz sanan amatörlerin, son çırpınışlarını büyük bir keyifle izleyen Medyaradar ailesi, ‘1 milyon tıka’ ulaşan haberleri için de özel bir takma sucuk plaketi hazırlattı.