Mehmet Ali Nuroğlu eşiyle tekme tokat kavga etti!..

"Uçurum" dizisinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu ile eşi Çiçek Gülsen, birbirlerini tokatlarken görüntülendi.

Mehmet Ali Nuroğlu eşiyle tekme tokat kavga etti!..

atv ekranlarında yayınlanan ‘Uçurum’ dizisinde ‘Adem’ karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, 2 yıl önce evlendiği eşi Çiçek Gülsen ile sokak ortasında tekme tokat birbirine girdi. İddialara göre olay şöyle gelişti: İkili arasındaki gerginlik Bebek’teki Taps Cafe’de başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çift çareyi mekandan ayrılıp, sahil boyu yürümekte buldu. Ancak Rumelihisarı yoluna geldiklerinde tartışma, bir anda küfür ve hakaretlere dönüştü.

Sinirlerine hakim olamayan çift, Aşiyan Mezarlığı’nın önünde birbirlerine tokat atmaya başladı. İlk tokadı yiyen Nuroğlu, eşini duvara yapıştırdı. Şiddetin dozu artınca olayı uzaktan görüntüleyen magazin muhabirleri çiftin yanına geldi.

Muhabirleri görünce birden hiçbir şey olmamış gibi davranan ikiliden Mehmet Ali Nuroğlu, kavgayla ilgili yöneltilen sorulara “Yok öyle bir şey, nerden çıkartıyorsunuz? Sizleri polise şikayet edeceğim” diyerek tepki gösterdi. Eşi de “Ne oluyor ki, bir şey olmadı” sözleriyle Nuroğlu’na destek verdi. Çift daha sonra taksiye binip evlerine gitti. Ertesi gün ise Nuroğlu, kavga gecesiyle ilgili olarak “Aile tartışmasıdır” dedi.

Bora ENGİN