Mehmet Dalmaz'dan iki milyon dolarlık yıldönümü hediyesi

Eski menajer ve iş adamı Mehmet Dalmaz, eşi Zühre Dalmaz’la beşinci evlilik yıldönümünü önceki gün sahibi olduğu Dalmaz Center’da düzenlediği bir partiyle kutladı.

Mehmet Dalmaz'dan iki milyon dolarlık yıldönümü hediyesi
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre önceki akşam evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutlayan bir dönemin ünlü işletmecisi Mehmet Dalmaz ile eşi Zühre Dalmaz, "Parayla saadet olur!" dedirtti. 72 yaşındaki Dalmaz ile kendisinden 30 yaş küçük eşini bu mutlu gününde ünlü dostları yalnız bırakmadı. Mehmet Dalmaz'ın Etiler'de sahibi olduğu Dalmaz Center'da gerçekleşen kutlamada çift, 50 dostuyla pasta kesti.

SÜRPRİZİ AÇIKLADI

Ünlü iş adamının evliliklerinin yıldönümü için hazırladığı sürpriz bununla kalmadı. İş adamı, genç eşi için 'Maslak 1453' projesinden daire satın aldı. Sürprizini davetlilerin alkışları eşliğinde eşinin gözlerinin içine bakarak açıklayan Dalmaz, "Daire için 2 milyon dolar ödedim. Ama bu meblağ eşim için değer" dedi.

Eşinin bu sürprizi karşısında çok duygulanan Zühre Hanım ise gözyaşlarına hakim olamadı...

ELİYLE BESLEDİ

Eşinin jesti karşısında mutluluktan havalara uçan 42 yaşındaki Zühre Dalmaz, yıldönümü pastasını da Mehmet Dalmaz'a kendi elleriyle yedirdi. O anlar da objektiflere işte böyle yansıdı...

Mehmet Dalmaz'dan iki milyon dolarlık yıldönümü hediyesi