Melih Gökçek: 'Bunu ilk kez duyacaksınız'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek NTV'de açıklamalarda bulundu.

Melih Gökçek: 'Bunu ilk kez duyacaksınız'
Hürriyet'in haberine göre Gökçek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:       

Melih Gökçek kasetle genel merkezi tehdit ediyormuş. Melih Gökçek'in elinde böyle tehdit ettiği tek bir kaset varsa, dünyanın en onursuz insanıdır. Kendisini mahkemeye verdim. İnşallah barajı aşamayacak. Daha da düşecek. Dokunulmazlığı da kalmayacak. Mahkeme de kendisiyle mutlaka ve mutlaka hesaplaşacağız. resmen tehdit ediyor.

BUNU İLK KEZ DUYACAKSINIZ

Bunu ilk kez duyacaksınız. PKK'nın içinde şu anda üç grup var. Apo yanlıları, Demirtaş yanlıları ve Kandil yanlıları. Kandil tasfiye edildi, kandil olayları çıkararak ortalık karıştırıyor. Mesela Demirtaş'a gaz veriyor ve Apo'yu tasfiye etmek istiyorlar.

APO FİLAN HİKAYE

Bunlar bilgiye dayalı. Biliyorsunuz ben ne dersem çıkar. Ama güzel tahlil yaparım, belge sahibi olurum, bunları bilmeden TV'ye çıkmam. PKK içinde çatışmalar var. Barajı aşarsa demirtaş bağımsızlığını ilan edecek, Apo filan hikaye. Ama inşallah barajı aşamayacaklar.

AYLİN NAZLIAKA’YI BEN MİLLETVEKİLİ YAPTIM

Aylin Nazlıaka’yı bilirsiniz, onu ben milletvekili yaptım. Önümüzdeki günlerde niye milletvekili yapmak istediğimi kamuoyu daha iyi anlayacak. Çünkü CHP vekilleri içinde resmen suyu çalan, karı-koca işyerinde evlerinde kullanan kim var? Biz şeye davet edeceğiz Aylin’i herkese kaçak su nasıl kullanılır öğretsin. Bunu bildiğim için aday yaptırdım.

Yeni koalisyonun üst akıla göre başbakanı Ekmeleddin İhsanoğlu. Üst akıl beynelmilel akılların bir araya geldiği bir grup, ülkeler. Bunlar aynı konuda ittifak halinde. Daha önce cumhurbaşkanı adaylığına da ekmeleddin ihsanoğlu'nu getirdi.

Şimdi lütfen herkes zihnini yoklasın. TBMM'de bir tartışma oldu. Kanun çıkarılmak istendi, iç güvenlik kanunu. Ne isteniyor? kafanı örtemezsin, molotof atamazsın, havai fişekle polise saldıramazsın, cezası içeriye girersin. Buna CHP karşı çıktı, TKP ile iç içe. HDP karşı çıktı, PKK ile iç içe. Peki MHP niye karşı çıktı? Mesela Doğu'da Iğdır'daydı galiba. Üç parti birleşti, belediye meclisindeki görevlileri dağıttılar.

KAYNAK POLEMİĞİ

CHP'nin seçim stratejisi doğrudan doğruya ABD'li firmalar yapıyor. diyor ki bekaroğlu, bu stratejiyi tespit edecek, sonra yerli birisiyle anlaşacağız, o da bunu uygulanacak. Kim o Ali Taran. Ali Taran klasik olarak daha önce hatırlayın, Cem Uzan'ın bütün seçim propagandasını o hazırladı. Dış güç diyor ki, bugüne kadar diyor, kılıçdaroğlu'na yaptığı konuşmada, hep laiklik dediniz, demokrasi dediniz, faşist recep Tayyip Erdoğan dediniz. Bunların hepsini unutacaksınız diyor. Ama ne yapacaksınız diyor, milletin cebine ve midesine hitap edeceksiniz.

Biz zamanında Ali Turan ile Cem Uzan'ın propagandalarını yaptık, yüzde 7 aldık diyor. Bu arada bir sıkıntı yaşadı CHP. Avrupa'da Alevi derneklerinden birisi HDP'den aday oldu ve destekleyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu telaşa düştü. CHP'nin adaylarının yüzde 60'sı alevi vatandaşlarımız, buna saygı duyuyorum. Yani bir mezhep partisi haline gelmeyi tercih etti. ikinci eylemi de bol bol atarak en az iki puan almak.