Melih Gökçek'ten İhsanoğlu'na sert eleştiriler!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “çatı aday” Ekmeleddin İhsanoğlu’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Melih Gökçek'ten İhsanoğlu'na sert eleştiriler!
İHA'nın haberine göre Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyüğü Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nin açılış törenine ve iftar programına katıldı. 15 bin kişinin katıldığı programda bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'nin büyümesini istemeyen güçlerin olduğunu ifade etti. Bu güçlerin Başbakan Erdoğan'ı başbakanlıktan indirmeyi hedeflediğini öne süren Gökçek, “Gezi olayları bunun için düzenlendi. 17 ve 25 Aralık komploları bunun için düzenlendi. Hepsinde tuzaklar bir bir kafalarında patladı. Son umutları yerel seçimlerdi. AK Parti yüzde 32 oy alır dediler. Halktan yüzde 45’lik bir tokat daha yediler” dedi.

“TÜRKİYE'YE İLK KEZ 27 YAŞINDA AYAK BASTI”

Konuşmasının devamında muhalefetin çatı adayına da değinen Gökçek, “Şimdi de birleştiler ve adına ‘çatı adayı’ dedikleri bir aday çıkardılar. 27 yaşında Türkiye'ye ilk kez ayak basan Ekmel Bey'e malum medya ‘Bozok yaylasının bilge evladı’ diye isim taktı. Bozok yaylasının bilge evladı, Bozok yaylasına ilk defa geçen hafta gitti. Hayatında siyasetin 's'sini bilmeyen Ekmel Bey, siyasetin en üst makamına talip” şeklinde konuştu.

“EKMEL BEY'İ BELGELERLE ANLATACAĞIM”

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu belgelerle anlatacağını ifade eden Gökçek, “Nasip olursa televizyonlarda Ekmel Bey'i ben de size anlatacağım. Hem de belgeli. Çok güzel hikayeler dinleyeceksiniz. Ama şunu söylemek istiyorum; bu millet cumhurbaşkanı olarak beynelmilel güçlerin taşeronluğuna soyunanlara oy vermeyecek. Bu millet kendi içinden çıkardığı, her yönüyle tanıdığı, hizmet ve proje adamı, liderliği tartışılmaz olan bir kişiye oy verir. Bu adres bu isim Recep Tayip Erdoğan. Allah'ın izniyle 10 Ağustos tarihi Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olduğu tarih olacak inşallah” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLE YAŞAM MERKEZİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Kuşcağız’da yapımı gerçekleştirilen Merkez'de, çocuk kulübü, gençlik merkezi, hanımlar lokali, yaşlılar lokali ve engelliler lokali hizmet verecek. Yaklaşık 50 bin metrekare peyzaj, 26 bin metrekare kapalı inşaat, 9 bin 450 metrekare teras alanına sahip Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, her yaştan, her kesimden Başkentlinin sosyal ve kültürel her türlü ihtiyacını karşılamak üzere projelendirildi.

Kuşcağız Aile Yaşam merkezi’nde İdare Bölümünün yanı sıra kafeterya, bowling, masa tenisi, bilardo ve 3 ayrı sinema salonundan oluşan bin 600 metrekarelik eğlence merkezi, bin 500 metrekarelik, 350 kişilik yemek salonu, bünyesinde kurs ve spor odaları, internet kafe, kuaför ve güzellik salonu, bilardo ve oyun salonu, kabul odası, çocuk odası bulunan 2 bin 700 metrekarelik hanım lokali, bay ve bayan ayrı yüzme havuzları ve 3 bin 750 metrekarelik spor kompleksi, masa tenisi, bilardo ve langırt salonu, derslikler, boks, güreş, plates gibi spor alanlarından oluşan 2 bin 600 metrekarelik Gençlik Merkezi, psikolog odası, kurs sınıfları, bilgisayar odaları gibi bölümlerden oluşan 400 metrekarelik engelliler lokali, sağlık odası, halkla ilişkiler, dinlenme odası, resim kursu gibi bölümlerden oluşan 150 metrekarelik yaşlılar lokali, mescit, kafeterya ve 160 araçlık kapalı otopark gibi genel kullanım alanları, 49 bin 655 metrekarelik peyzaj alanında ise amfi tiyatro, futbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanı ve süs havuzları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, bitkisel kompozisyon ve 51 araçlık açık otopark bulunuyor.