Meltem Cumbul ve eşi karakolluk oldular!

Meltem Cumbul ile evlenerek dikkatleri üzerine çeken Kuşadalı turizmci Alican Özbaş, Kuşadası'nda bir gazeteciye saldırdı, saldırı sırasında gazetecinin fotoğraf makinesi ve flaşı kırıldı.

Meltem Cumbul ve eşi karakolluk oldular!

İddiaya göre, Kuşadası'nda bir alışveriş merkezi içerisinde bulunan barda eşi Meltem Cumbul ile birlikte eğlenen ve aşırı derecede alkollü olduğu belirtilen Erol Özbaş'ın oğlu turizmci Ali Can Özbaş, aynı eğlence yerinde bulunan ve bir başka masada oturan bir gazetecinin masasına giderek, masanın üzerinde duran fotoğraf makinesi ile flaşını yere çarptı. Hızını alamayan Alican Özbaş, yere vurduğu makine ve flaşı ayağıyla da parçaladı, ardından da gazeteci Aykut Zirek'in üzerine yürüdü. Masaları deviren ve olay çıkaran Ali Can Özbaş'ı eğlence yeri çalışanları ve diğer müşteriler güçlükle zapt ederken, fotoğraf makinesi kırılan ve saldırıya uğrayan gazeteci Aykut Zirek, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu'na giderek, Meltem Cumbul'un eşi Alican Özbaş'tan şikayetçi oldu.

Kavganın ardından, Alican Özbaş, eşi Meltem Cumbul'u alarak bardan ayrıldı. Daha sonra olay yerine gelen polisler Alican Özbaş'a ulaşamayınca çevreden olayla ilgili bilgiler topladı ve alışveriş merkezinin kamera kayıtlarını inceledi. Polisin daha sonra telefonla ulaştığı ve aşırı derece alkollü olduğu belirlenen Alican Özbaş ifade vermeye gelmezken, olaya savcılığın el koyduğu belirtildi.

Gazeteci Aykut Zirek, bir masada otururken, aynı eğlence yerinde eşi Meltem Cumbul ile eğlenen Alican Özbaş'ın aniden yanına gelerek, masanın üzerinde duran fotoğraf makinesi ile flaşı alıp, parçaladığını söyledi. Daha önceden tanıdığı Alican Özbaş ile hiçbir sorunu bulunmadığını ve hiçbir şekilde de o gece fotoğrafını çekmediğini belirten Aykut Zirek, "Buna rağmen nedenini bilmediğim bir şekilde onlarca insanın önünde oturduğum masaya gelip, bana bir şey söylemeden fotoğraf makinem ile flaşımı alıp yere çarptı ve yerde de ayaklarıyla üzerinde tepindi. Aşırı derecede alkollü olan Alican Özbaş ardından da üzerime yürüdü. Ona neden böyle yaptığını ve kesinlikle kendisini çekmediğimi söyledim. Bu arada Meltem Cumbul yanımıza gelerek, 'fotoğraf çektiğinizi sandı, ondan böyle davrandı' dedi. Bu sırada Alican Özbaş barı birbirine katarak, yeniden üzerime yürüdü. Bende olay yerinden kaçtım ve karakola giderek şikayetçi oldum. Tüm bunların hepsi hem alışveriş merkezinin hem de eğlence yerinin kamera kayıtlarında mevcut. Kesinlikle fotoğrafını çekmedim, durup dururken bana saldırdı " dedi.