MELTEM CUMBUL'UN ZOR ANLARI...

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, dün akşam Yaşar Gaga'yla eğlendiği mekan çıkışında zor anlar yaşadı. İşte o görüntüler..

MELTEM CUMBUL'UN ZOR ANLARI...

Geçtiğimiz akşam Yaşar Gaga’yla birlikte Beyoğlu’nda bir mekanda eğlenen güzel oyuncu Meltem Cumbul’a mekan çıkışı çiçek satan bir adam zor anlar yaşattı...

’Saatlerce ilerleyemedi’

Arabasına binen Meltem cumbul’un önünü kesen çiçek satıcısı tekerlekli sandalyeye oturtuldu o anda. Elindeki sepetten güzel oyuncunun arabasına çiçekler atan adam ’Meltem Cumbul’u görmeden çekilmem, görene kadar çiçek atmaya devam edeceğim’ diyerek 1 saate yakın arabanın ilerlemesine izin vermedi. Meltem Cumbul’la aynı arabada olan Yaşar Gaga’nın, arabadan inip konuşması da çiçekçi adamı ikna edemedi. Yaşananları arabasından izleyen Meltem Cumbul, adamla sohbet edeceğini söyleyerek ikna etti çiçekçiyi.

’İkna edemedi, sabırla bekledi’

Söylediğini de yaptı arabasının camından çıkan ünlü oyuncu çiçekçi adamla sohbet etti. Güzel bir dille trafiğin kilitlendiğini adama anlatmaya çalışan güzel oyuncu, ’Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, çok mutlu oldum. Ama burası Beyoğlu ve ne benim ne sizin insanların hayatını engellemeye hakkımız yok. Trafik kilitlendi bizim yüzümüzden. Çok sağolun artık devam edebilir miyiz?’ diyerek çiçekçi adamı yatıştırmaya çalışan Meltem Cumbul ne yazık ki başarılı olamadı.

Bir süre sonra adamın ısrarı, anlam verilemeyen tavırları ve arabanın camına soktuğu elini bırakmaması güzel oyuncuya sıkıntılı anlar yaşattı. Güzel oyuncudan isteklerde bulunan çiçekçi adam şoförün gaza basmasına rağmen elini çekmeyince az kalsın arabanın altında kalıyordu. Son anda düşmekten kurtulan adam, ünlü oyuncunun arkasından ağıza alınmayacak sözler söyleyerek yoluna devam etti..

İşte "Bizden Kaçmaz" programında yayınlanan o görüntüler..

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız..