Menemen’de hedef 1.Lig!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden, Erman Kılıç, Ertuğrul Arslan, Ahmet Arı ve Gökhan Ünal gibi yıldızları transfer eden Menemen Belediyespor, yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı verirken, teknik direktör Suat Kaya "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız" dedi.

Menemen’de hedef 1.Lig!
Yeni Asır'da yer alan habere göre meslek yaşamında kendisine her zaman büyük hedefler koyduğunu dile getiren Suat Kaya "Mütevazı olmaya gerek yok. Bu takım ligin en iyilerinden biri. Hazırlık maçlarında zirve ışığını gördüm. Sadece kağıt üzerinde güçlü değiliz, sahada da ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Yaptığımız transferlerle rakiplerimize şimdiden psikolojik bir üstünlük kurduk. Herkesin çekineceği bir takım olduk. Bunu zaten lig başlayınca da herkese kanıtlacağız" diye konuştu.

Kaya, "Herkes bizi seviyor, inanılmaz ilgi görüyoruz. Şampiyon olarak bu sevginin karşılığını vermek isti- yoruz. Kadrodaki 18 yaşındaki genç bir oyuncu ile 36 yaşındaki yıldız aynı hedef için çalışıyor. Herkesin gözünde inanç var. Bu sezonu çok önemsiyorum. Hem Menemen hem de İzmir futbolunun başarısı için elimizden geleni yapacağız" yorumunu yaptı.
Konular Spor Haberleri