Meral Kaplan'ın aşkla geçen 3 yılı

Amerikalı aktris Cameron Diaz'a olan benzerliğiyle üne kavuşan sunucu Meral Kaplan ve iş adamı eşi Erhan Kanioğlu 3. evlilik yıl dönümlerini önceki akşam kutladılar.

Meral Kaplan'ın aşkla geçen 3 yılı

İş adamı Erhan Kanioğlu, tarafından özel olarak organize edilen gece çiftin, Arnavutköy’deki bir  balıkçıda başbaşa yediği romantik yemek ile başladı. Yemek çıkışı evlerine doğru gittikleri zanneden Meral Kaplan, eşinin kendisi için yaptığı sürpriz ile karşılaştı. Kuruçeşmede’ki Albüm adlı mekanın önünde duran araçlarının içinden inerek birlikte mekana giren ikiliden, Kaplan içeride kendisi için özel olarak kapatılan locada yakın dostları ve arkadaşlarını görünce büyük bir sevinç yaşadı.

Kanioğlu’nun, bu sürprizi  karşısında çok mutlu olan Kaplan, eşine sarılarak teşekkür etti. Mekanda gece geç saatlere kadar dostları ile birlikte eğlenen çiften, işadamının eşi için ardı ardına bir çok şampanya patlattırdı. Çıkışta ” İnşallah daha uzun seneler. Böyle mutlu oluruz” diyen çift, objektiflere mutluluk pozu verirken, birbirlerine aldıkları hediyeleri ise söylemediler.

EVREN ABDULLAHOĞLU / SÖZCÜ