Merhum Metin Serezli'nin oğlu acı konuştu!..

'Kapanmadan Kazan' isimli yarışmayı sunan Murat Serezli; babası Metin Serezli'nin acısının çok taze olduğunu söylüyor: "Mümkün olduğunca çalışıp kafamı meşgul ediyorum"

Merhum Metin Serezli'nin oğlu acı konuştu!..

Günaydın'dan Merve Yurtyapan'a konuşan Murat Serezli, duygusal açıklamalar yaptı..

BABAMIN SESİNİ DUYMAK ÇOK ZOR

Babanızın anısına bir şey yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Henüz acısı çok taze; üç ayı yeni geçti. Tabii ki bununla ilgili düşünceler kafamdan geçiyor. Şu anda o kadar zor ki onunla ilgi fotoğrafları, videoları görmek, sesini duymak. O yüzden bir süre sonra en içime sinen şeyi yapmam lazım.

Bu süreci nasıl geçiriyorsunuz?
Mümkün olduğu kadar kendime meşgaleler yaratmaya çalıştım. Vefatı öncesi planladığımız özel bir şeyin çekimi vardı; "Hemen iptal edelim mi?" diye aradılar. "Benim kafamın başka şeylerle meşgul olması lazım" diye o işi iptal etmedim. Duygusal yapıda bir insanım. Geçiş sürecinde mümkün olduğu kadar başka şeylerle kafamı meşgul etmek istedim. Annem de, ben de mümkün olduğu kadar çalışarak ve kafamızı bir şeylerle doldurarak bu süreci atlatmaya çalışıyoruz.

BİR ERKEK ÜÇ KERE DOĞAR

Birbirine düşkün bir aile olarak babanızın son zamanlarını nasıl geçirdiniz?
Biz çok yakın bir aileyiz. Hayatımızın hiçbir döneminde semt olarak bile ayrı düşmedik. En çok babamın çocuklarımı görmesine seviniyorum. Çocukların konuştuğunu da, "Dede" dediğini de gördü. İki yılı birlikte geçirdiler.

 Beste ve Bade adında ikizlerinizle nasıl bir iletişiminiz var?
"Bir erkek, üç kere daha doğar" derler. Askere gittiğinde, baba olduğunda ve bir de babasını kaybettiğinde... Benim son iki senemde doğumlar ve ölüm oldu. Kızlarıma gelince... Şimdi konuşmaya, anlamaya başladılar; olağanüstüler. Eşim onları doğru, prensipli ve samimi yetiştiriyor.

SABAH İNTERNET SİTESİ