Mert Fırat'ın yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı!

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan oyuncu Mert Fırat'ın üniversite fotoğrafı ortaya çıktı.

Mert Fırat'ın yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı!
UZUN SAKAL, UZUN SAÇ

Posta Gazetesi'nin haberine göre
37 yaşındaki Mert Fırat'ın üniversiteden mezun olurken öğretmeniyle birlikte çekildiği kepli fotoğrafı ortaya çıktı. Uzun sakalı ve uzun saçlı hali gözlerden kaçmadı.

Üniversite öğretmeni Elif Çongur, sosyal medya hesabından, "Ev toplarken toplamayı bırakıp kutularda bulduğun fotoğraflara dalıyorsun bir süre. Kafandaki kep bizim sahnenin siyahında kaybolmuş ama cübbe omuzda" notuyla Mert Fırat'la birlikte çekildiği mezuniyet fotoğrafını paylaştı.

SAÇLARINI BU YÜZDEN UZATMIŞ

Fotoğrafa gelen, "Hocam hiç mi bu sakalla bıyıkla olmaz demediniz? Nasıl saldınız böyle?" yorumuna Fırat'ın öğretmeni, "Mezuniyet tezinde oynayacağı rol için bıraktı o saçı sakalı. Biz de her şey akademik her şey sanatsal." dedi.

FOTOĞRAFA KAYITSIZ KALMADI

Mert Fırat da öğretmeninin paylaştığı fotoğrafa kayıtsız kalmayarak, "Sahnenin siyahında bir süre kaybolur, bir gecenin siyahında geri döneriz hocam. Sayenizde" dedi.

DUYGU DOLU YORUMLAR

Mert Fırat'ın bu yorumuna da öğretmeni, "Bana hep mürüvvetin kralını gösterdin. İşinle de duruşunla da insanlığınla da. Hoca olduğum için mutlu olma nedenlerimden birisin. Hadi git şurada ağlatma beni gece gece." diye cevap verdi.

Mert Fırat'ın yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı!