Mert Royfe'den iddialı 'Merhaba'

Mert Royfe'nin iki versiyondan oluşan, ilk single çalışması “Zaman”, Yücelen Müzik etiketiyle tüm dijtal platformlarda yerini aldı.

Mert'ten iddialı 'Merhaba'

Müziğe on üç yaşında, söz yazarak ve beste yaparak, rap müzik ile başlayan Mert Royfe, yıllardır hayalini kurduğu single çalışması “Zaman” ile müzik dünyasına “Merhaba” diyor.

Eğitimi için Viyana'ya giderek iki yıl şan dersleri alan ve sahne çalışmaları yapan Mert Royfe, Türkiye'ye 2015 yılında kesin dönüş yaptıktan sonra şan derslerine müzisyen ve vokal koç Emre Yücelen ile devam etti. Sonrasında single çalışmalarını hızlandıran Mert Royfe'nin prodüktörlüğünü, yapımcılığını ve aranjörlüğünü Emre Yücelen üstlendi.

“Zaman” adlı şarkının sözleri Mert Royfe'ye ait. “Zaman”ın, bestesini ise  Mert Royfe ve Emre Yücelen birlikte yaptılar.

Mert Royfe'nin, Emre Yücelen Stüdyo ve Müzik Lab stüdyoda tamamlanan “Zaman” adlı single projesinin canlı enstrüman kayıtlarına Türkiye'nin değerli müzisyenleri Alen Konakoğlu, Göksun Çavdar, Gültekin Kaçar, İsmail Soyberk, İstanbul Strings ve Uğur Varol imza attı.

Mix ve mastering aşamasını Murat Yelken'in üstlendiği single çalışmasının kayıtlarını Özgün Saatçioğlu aldı.

Fotoğraf çekimlerinde Kağan Şahin'in objektifine poz veren Mert Royfe'nin, otuz kişilik çekim ekibiyle tamamlanan klibinin yönetmenliğini Necat Temizkan üstlendi.

Dönem kostümlerinin kullanıldığı, 70'lerden günümüze uzanan bir aşk hikayesini konu alan “Zaman” ın klibi, çok yakında sosyal platformlarda ve müzik kanallarında yerini alacak.

Mert Royfe'den iddialı 'Merhaba'

Konular Müzik