Merve Boluğur yalıda aşka geldi

Merve Boluğur ile Hakan Sabancı aşkı, Bodrum’dan İstanbul’a taşındı. Boluğur, önceki gün Sabancı’nın Kanlıca’daki yalısına misafir oldu. Murat Dalkılıç’ı unutan Merve Boluğur, yeni aşkıyla sabaha kadar mutluluk sarhoşuydu.

Merve Boluğur yalıda aşka geldi
Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz hafta yazın ilk magazin bombasını patlatan Merve Boluğur'la Hakan Sabancı'nın aşkı Bodrum'la sınırlı kalmadı. Sabancı'yla aşkı İstanbul'a da uzanan Boluğur, önceki akşam işadamının Kanlıca'daki yalısına konuk oldu. Hakan Sabancı, ağabeyi Hacı Sabancı'nın 31. yaş günü partisine yeni aşkını da davet etti. Lüks yalıdan fotoğraf paylaşan oyuncu, çapkın işadamıyla gece boyunca sarmaş dolaş dans etti. Birbirlerini öpücüklere boğan ikilinin romantik anları geceye katılanların objektifine yansıdı.

Merve Boluğur yalıda aşka geldi

ANNE SABANCI ERKEN GİTTİ

Çiçeği burnunda aşıkların yeni mekanı olan lüks yalının parti için dekorasyonunu ise Arzu Sabancı üstlendi. Anne Sabancı, hazırlıkları tamamlayıp yalıyı terk etti. Arzu Hanım'ın bu hamlesi, geçtiğimiz yıllarda Hacı Sabancı ile birlikte olan Özge Ulusoy'la bir araya gelmemek için davetleri erken terk etmesini akıllara getirdi. İkilinin partiden sosyal medyaya yansıyan kareleri ise "Merve, Sabancı'nın gönlünden sonra yalıya da girdi" dedirtti.

Sabancı'nın yalısında Boğaz'a karşı poz veren Boluğur, çapkın iş adamıyla sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti.

Hacı Sabancı'nın doğum günü partisinde aşkı Nazlı Kayı da hazır bulundu.

Merve Boluğur yalıda aşka geldi - Resim : 2