Merve Boluğur'dan makyajsız paylaşım

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin arasında yer alan Merve Boluğur, Instagram hesabına makyajsız fotoğrafını yükledi.

Merve Boluğur'dan makyajsız paylaşım
Milliyet'in haberine göre uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, doğal görüntüsünü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Objektif karşısına geçeceği zaman yaptığı makyajlarla herkesi büyüleyen Merve Boluğur'un, makyajsız hali ile de şaşırtmadı.

Kırmızı ruju ile özdeşleşen Boluğur, geçtiğimiz aylarda kendi kozmetik markasını oluşturmuştu. İşiyle ön planda olmak istediğini dile getiren güzel oyuncu, Eylül 2017'de Murat Dalkılıç ile evliliğini noktaladıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Merve Boluğur, mesleği ve özel hayatıyla ilgili ortaya atılan iddialara karşı sessiz kalmayı tercih ediyor.

Instagram'a yüklediği fotoğraflarıyla binlerce kişinin beğenisini kazanan Merve Boluğur, önceki gün Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Merve Boluğur'dan makyajsız paylaşım

Son zamanlarda makyajsız hali ile tanınmayacak şekilde olan ünlü isimlerin aksine Merve Boluğur'un doğal görüntüsü herkesi mest etti. Cildinde herhangi bir problem olmadığı fark edilen Merve Boluğur'a, "Duru güzellik, makyajsız ayrı güzelsin" gibi yorumlar geldi.