Merve Boluğur'dan olay yaratacak nispet!

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’a rakip oluyor. Güzel oyuncu, bir şarkılık single albüm yapacak. Boluğur’un okuyacağı şarkının söz ve müziği ise eski eşinin yakın dostu Oğuzhan Koç’a ait olacak.

Merve Boluğur'dan olay yaratacak nispet!
Takvim'de yer alan habere göre yaklaşık 2 yıllık eşi Murat Dalkılıç'tan boşanarak gündem olan Merve Boluğur'un ilk işi upuzun ve simsiyah saçlarında değişikliğe gitmek olmuştu. Şimdilerde doğumgününü kutlamak için aralarında Yağmur Tanrısevsin'in de olduğu arkadaş grubuyla Paris'te olan güzel oyuncu, bir radikal karar daha aldı. Merve Boluğur, sürpriz bir hareketle eski eşine rakip olacak... Sesinin güzelliğiyle bilinen evli oldukları dönemde Murat Dalkılıç'la düeti de konuşulan güzel oyuncu, tek şarkılık bir single albüm yapacak.

TAVRINI KOYDU

Merve Boluğur'un profesyonel anlamda şarkıcılığa adım atacağı parçanın sözü ve bestesi ise Oğuzhan Koç imzası taşıyor. Daha önce de Dalkılıç'la 'Aşinayız' isimli parçada düet yapan Koç, boşanma sürecinde büyük destek verdiği Boluğur'un yaşadıklarından esinlenerek yeni bir şarkı yaptı. Parçanın tamamlanmış halini de Merve Boluğur'a yaş günü hediyesi olarak dinleten Oğuzhan Koç, böylece Murat Dalkılıç ile Boluğur ayrılığında da güzel oyuncudan yana olduğunu ilan etmiş oldu. Bu arada Merve Boluğur da dün instagram'da yayınladığı doğumgünü mesajında Koç'a yazdığı şarkı için teşekkür etti.

Merve Boluğur'dan olay yaratacak nispet!

Boluğur, yaş günü için Paris'teyken aynı saatlerde Dalkılıç da ailesiyle Karadağ'da tatildeydi.

PAŞA GÖNLÜM NE İSTİYORSA ONU YAPTIM

Dün 30 yaşına basan ve doğum gününü "En sevdiğim yer" dediği Paris'te kutlayan Merve Boluğur, Hotel Costes'ten paylaştığı kareye şu notu düştü: "Akışta kalarak kalbimin sesini dinleyerek deli dolu duygusal olgun kadın olarak yeni yaşımda paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaptım."

Merve Boluğur'dan olay yaratacak nispet! - Resim : 2