Merve Çağıran'la Ali Burak Ceylan birbirine girdi!

Rol aldıkları 'Kalp Atışı' dizisinde tanışıp aşk yaşayan Merve Çağıran'la Ali Burak Ceylan birlikte gittikleri tiyatro öncesi kapıştı. Çift, kalabalığa aldırmadan birbirine hakaretler etti.

Merve Çağıran'la Ali Burak Ceylan birbirine girdi!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla adını duyuran Merve Çağıran rol aldığı Kalp Atışı dizisinde tanıştığı Ali Burak Ceylan'la aşk yaşamaya başlamıştı.

Geçen ay düzenlenen bir ödül törenine el ele katılan çift böylelikle aşklarını ilan etmişti. Fakat mutlulukları bir ay sürdü. Önceki akşam Bedel adlı tiyatro oyununu izlemeye giden çift tatsız olaylar yaşadı.

Salona ilk olarak Merve Çağıran girdi hemen arkasından sevgilisi Ali Burak Ceylan geldi. Bir süre iletişim kurmayan ikiliden Çağıran bir anda sevgilisine dönerek sert şekilde konuşmaya başladı. Uzun süre sevgilisini dinleyen Ceylan daha fazla dayanamayıp karşılık verince, iki sevgili tiyatronun ortasında kimseye aldırış etmeden şiddetli bir tartışmaya girişti.

Ali Burak Ceylan sevgilisi Çağıran'a son sözlerini söyleyerek tiyatroyu terketti. Güzel oyuncu hiçbir şey olmamış gibi gülümseyerek salona girerken 'Sevgiliniz Burak Bey'le neden kavga ettiniz?' sorusuna sert bir dille 'Ne olduğu kimseyi ilgilendirmez' diye cevap verdi.